Filmul reconstituirii în cazul Luizei Melencu. Detaliul şocant observat de mai multe persoane la Gheorghe Dincă

Filmul reconstituirii în cazul Luizei Melencu. Detaliul şocant observat de mai multe persoane la Gheorghe Dincă © captură video

Marţi, 18 septembrie, a avut loc reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, pas cu pas, după declaraţiile lui Gheorghe Dincă. Au ieşit la iveală două informaţii noi din anchetă, dar şi un detaliu şocant în cazul inculpatului. 

Gheorghe Dincă a fost adus marţi, 18 septembrie, din nou la casa groazei. Alături de mai mulţi poliţişti şi procurori, inculpatul a apărut abia bărbierit, aranjat şi, mai mult, cu câteva kilograme în plus, semn că viaţa după gratii nu e chiar atât de rea pentru el.

Acest lucru a fost remarcat de un număr impresionant de oameni care s-au arătat revoltaţi în mediul online. Gheorghe Dincă va fi dus miercuri dimineaţă la Tribunalul Olt, unde procurorii vor cere prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul acestuia. 

Filmul reconstituirii în cazul răpirii Luizei Melencu

După ce luni a participat la reconstuirea în cazul Alexandrei Măceşanu, Gheorghe Dincă a fost adus din nou, marţi, 17 septembrie, la ora 08:50, la casa groazei. Individul a intrat în casă cu anchetatorii, iar mai apoi a plecat la 10 kilometri distanţă de locuinţa sa, de unde a răpit-o pe Luiza Melencu. Când a urcat în maşina lui, la ocazie, fata voia să meargă acasă, în comuna Dioşti.

Informaţia nouă în anchetă este că Gheorghe Dincă nu a mers cu Luiza direct la el acasă, ci mai întâi s-a oprit în satul fetei, acolo unde a imobilizat-o în maşină. Abia apoi a mers acasă la el, în Caracal.

Astăzi, Gheorghe Dincă s-a răzgândit în privința Luizei și a declarat că a fost adusă cu forța în casa lui și nu a venit de bunăvoie, așa cum a afirmat la începutul anchetei.

În continuare, Gheorghe Dincă a ajuns însoţit de anchetatori şi în lanul de porumb unde susţine că i-ar fi aruncat telefonul Luizei Melencu. 

Anchetatorii au ajuns înapoi la casa groazei, unde au avut loc mai multe incidente. Mama Luizei a leşinat de două ori şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Asemenea în cazului Alexandrei, în rolul Luizei a intrat o poliţistă aleasă de oamenii legii după constituţia fetei de 18 ani. Legată la mâini, Gheorghe Dincă a arătat cum a intrat cu aceasta în casă. Mai mult, şi cum a cărat cadavrul din locuinţa groazei până la incineratoriul improvizat în curte, transmite Antena 3. 

Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor şi liziera unde ar fi aruncat rămăşiţele umane ale Luizei Melencu.

Pentru că procurorii au vrut să vadă şi locul unde inculpatul susţine că a aruncat rucsacul Luizei, Gheorghe Dincă a fost adus marţi după-amiază, când toată lumea credea că reconstituirea a luat sfârşit, din nou la Caracal. Însă, rucsacul nu a fost găsit. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro