Cum a reușit o femeie să își cumpere casă în Sicilia cu doar 1 euro. Este amplasată într-o zonă de vis și are patru etaje
O femeie și-a împlinit visul cu doar 1 euro! Aceasta și-a cumpărat o casă în Sicilia cu acest preț, iar acum a dezvăluit cum a reușit să ajungă o astfel de performanță. Locuința are o priveliște minuntată și are patru etaje.
- O femeie și-a cumpărat casă în Sicilia cu 1 euro
- Cum a reușit să o obțină
O casă într-o destinație de lux este un vis pentru toată lumea. La prima vedere, o locuință în Sicilia ar putea să însemne un real efort financiar.
Însă, o femeie a reușit să își achiziționeze o casă cu patru etaje, plătind doar 1 euro. Aceasta poate trăi acum într-o vilă uriașă, pe care a cumpărat-o aproape gratis.
Cum a reușit o femeie să își cumpere o casă cu patru etaje în Sicilia
Sicilia a scos la vânzare o mulțime de casă la prețuri foarte mici, cu scopul de a repopula zona. Locuința pe care femeia din Spania a cumpărat-o se află în orașul Mussomeli și a costat doar 1 euro. La acest preț se adaugă, însă, și prețul pe care l-a plătit pentru actele de care a avut nevoie ca să intre în posesia ei.
Femeia a plătit 490 euro pentru administrarea imobiliară și 2.500 euro cheltuieli la notar. Chiar dacă acestea ridică semnificativ prețul, acesta tot se menține sub nivelul pieței.
Casa femeii va trebui să fie renovată, dar având în vedere prețul mic, femeia consideră că merită orice investiție în acest scop.
”Aceasta este vechea bucătărie și aceasta este intrarea la subsol, dar are și intrare de pe strada cealaltă. Este o casă cu patru etaje, cu vedere la munte”, a spus femeia, pe TikTok.
În Sicilia există mai multe case la vânzare la prețuri mici
Femeia i-a îndemnat pe oameni să îi urmeze exemplul, căci aceea nu este singura casă din Sicilia care se vinde la un preț atât de mic. Au existat și comentarii răutăcioase în acest sens, care au pus la îndoială prețul locuinței, dar femeia i-a sfătuit să se documenteze.
Mai multe orașe mici și istorice din Italia au anunțat că scot la vânzare case la un preț foarte mic, astfel încât să se stabilească cât mai multe persoane în acele zone. De asemenea, i-ar ajuta financiar pe oameni să își achiziționeze locuințele, cu condiția să devinp rezidenți acolo.