Cât costă o casă românească, tradițională din Maramureș, cu patru camere, din lemn. Se vinde la prețul unei vile din centrul Bucureștiului
Ați visat toată viața la a avea o casă românească, tradițională ca în Maramureș? Trebuie să știți că pentru o astfel de locuință autentică formată din patru camere va trebui să scoateți o sumă uriașă, echivalentul a unei vile de lux din centrul Bucureștiului.
- Prețul uriaș pentru o casă din Maramureș
- Cât trebuie să plătești dacă vrei o locuință românească
Dacă nu doriți să vă cumpărați o vilă de lux în centrul Bucureștiului, amenajată modern și așa cum vă doriți, atunci puteți opta foarte simplu pentru o casă tradițional românească din Maramureș, însă prețul rămâne la fel de ridicat.
Ce preț are o casă românescă în stil tradițional, din Maramureș
Pentru o astfel de locuință formată din patru camere, două băi, dar și teren de 1,02 ha, atunci trebuie să plătiți aproape jumătate de milion de euro, mai exact 480.000 de euro, însă veți avea o căsuță autentică românească, așa cum sunt cele din Maramureș și cum vedeți în documentare sau în fotografii vechi.
Casa este construită din lemn, are acoperiș din șindrilă și are și o pajiște verde unde puteți să vă bucurați de natură, dar și de livadă, iar gardul din fața locuinței este de asemenea format din nuiele de alun împletite.
Casa e construită pentru patru persoane
Casele sunt construite de arhitecți foarte pricepuți care au făcut în așa fel încât în locuință să te bucuri de tot confortul, iar piesele de mobilier sunt atent alese și completează prin obiecte cu o valoare simbolică uriașă, nu neapărat una materială.
Această casă e construită astfel încât să locuiască înauntru patru persoane, ea având două dormitoare, două băi, dar și o bucătărie și un living construit pe o suprafață de 140 de mp.
Șura devine cameră de zi în zilele cu soare și reprezintă locul preferat pentru a lua masă, dar și pentru lectură sau povești, fiind un spațiu încărcat de energie, iar copacii aflați în livadă oferă umbră și țin răcoare în zilele caniculare.
Intrarea în locuință se face, tot ca în vechiul Maramureș, mai precis pe o poartă sculptată și foarte mare, dar care va capta atenția încă de la început.