Cât costă o noapte de cazare la hotelul de gheață de la Bâlea Lac. Turiștii sunt impresionați de construcția inedită
În această săptămână a fost deschis hotelul de gheață de la Bâlea Lac, ceea ce înseamnă că inedita construcție poate fi vizitată. De asemenea, cei care vor să aibă o experiență de neuitat, își pot petrece și noaptea într-o cameră de gheață. Cât costă o noapte de cazare.
- S-a deschis Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac
- Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare
Anul acesta, fiecare încăpere din hotelul de gheață de la Bâlea Lac poartă numele unui compozitor sau al unui dirijor celebru. Potrivit informațiilor, hotelul de gheață va avea 11 igluri.
Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la hotelul de gheață de la Bâlea Lac
În fiecare an, hotelul de gheață de la Bâlea Lac atrage o mulțime de turiști. Persoanele care vin și se cazează pentru prima dată aici sunt impresionate de construcție.
"Este prima dată când vizitez, împreună cu soțul meu. Suntem foarte încântați, e ceva nou, o experiență nouă, este deosebit. O experiență frumoasă, mai aes pentru cine își petrece o noapte aici.", spune un vizitator, scrie antena3.ro.
Potrivit reprezentantului hotelului, Mario Filip, anul acesta sunt 11 igluri și 11 camere de dormit, celelalte fiind de tranzit.
"Prima dată când am ajuns aici nu mai văzusem așa ceva. Este o experiență care merită încercată, este ceva unic ce este aici. Ar fi o provocare să dorm aici, parcă îți e teamă că ești în gheață.", spune un alt vizitator.
Persoanele care vor să se cazeze în hotelul de gheață trebuie să scoată din buzunar între 100 și 150 de euro, în funcție de cameră.
Cum se ajunge la hotelul de gheață de la Bâlea Lac
La hotelul de gheață de la Bâlea Lac se poate ajunge și cu mașina, însă este recomandat să urci cu telecabina, care se poate lua chiar de langa hotelul Bâlea Cascada.
Persoanele care vor să facă mișcare, pot ajunge la hotelul de gheață urcând pe jos din zona Bâlea-Cascada, care se găsește la altitudinea de 1234 de metri, până la Bâlea Lac. Aceasta metodă este însă recomandata doar persoanelor cu experiență în drumețiile montane pe timp de iarnă.