Declarația șocantă a actorului cercetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării / Document exclusiv
Un actor celebru, care a jucat alături de vedete precum Maia Morgenstern, a justificat într-un mod incredibil afirmațiile uluitoare făcute în spațiul public cu privire la minoritățile din România.
- Vlad Seceleanu, care a jucat alături de Maia Morgenstern, susține că afirmațiile sale nu sunt discriminatorii
- Pentru o expresie similară, fostul președinte Traian Băsescu a fost sancționat
Actor condamnat penal, ajutat de Ministerul Justiției să participe la examenul de notar / Reacția Uniunii Notarilor din România
EXCLUSIV / Funcționarul public prins cu un pistol deținut ilegal, târât în scandalul retrocedărilor buclucașe / Detalii incredibile
„Judecătoarea cu epoleți”, „păruială” în instanță cu notărița primarilor penali, din cauza unui avocat condamnat într-un dosar DNA / Penalii comit fapte, Camera Notarilor Publici București doarme!
EXCLUSIV / Cum au fost interceptate notărițele care furau case prin metoda „Nepotul” / Le-au plantat microfoane în birouri, ca în filmele de la Hoolywood
EXCLUSIV / Ele sunt notărițele reținute de DNA! Cum acționa gruparea specializată în falsificarea testamentelor!
Referitor la postările de mai sus, actorul Vlad Seceleanu a susținut că nu i se pare nimic deplasat și că nu ar merita să fie sancționat de CNCD.
Culmea, în timp ce Seceleanu susține că sintagma „țigan infect” este normală, pentru „țigancă împuțită” fostul președinte Traian Băsescu a fost sancționat de CNCD cu avertisment. După un proces lung, Băsescu a scăpat de sancțiune, însă, printr-o hotărâre irevocabilă, ÎCCJ a stabilit că, totuși, sintagma "ţigancă împuţită" este discriminatorie.
„Stabileşte inculpatului Seceleanu Mikhael Vlad, fiul lui Ghiţă Radu şi Seceleanu pedeapsa de 9 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pe un termen de supraveghere de 2 ani. Dispune amânarea aplicării pedepsei de 9 luni de închisoare, stabilite în sarcina inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani. Pune în vedere inculpatului obligaţia de a respecta, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, următoarele măsuri de supraveghere: sa se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; sa primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, in prealabil, schimbarea locuinţei si orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum si întoarcerea; sa comunice schimbarea locului de munca; sa comunice informaţii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenţa.
La doar câteva zile după condamnare, pe 18.11.2021, Seceleanu a primit aviz favorabil din partea colegilor mamei sale și din partea reprezentanților Ministerului Justiției, pentru a participa la examenul de admitere în funcția de notar public.