Ipoteză halucinantă: Andrew Tate, mesaj către o organizație secretă, pentru a fi salvat din arest! Gestul care l-a trădat pe „Cobra”!
Un gest aparent banal făcut de „Cobra” Tate în duba poliției a declanșat un scandal incredibil, la nivel mondial, presa din Asia lansând ipoteza că milionarul acuzat de crimă organizată ar fi cerut ajutorul masonilor.
- Un gest făcut de Andrew Tate a reușit să provoace un adevărat cutremur
- Presa din Asia consideră că Andrew a cerut ajutorul masonilor
- „Cobra” a afișat simbolul imediat după ce a aflat că va fi arestat
Deși în urmă cu un an râdea cu gura până la urechi în duba poliției, semn că era convins că nu va ajunge după gratii – lucru, care, de altfel, s-a și întâmplat -, când a fost arestat, înainte de Revelion, Andrew „Cobra” Tate părea extrem de afectat. Imediat după ce a aflat că petrece Anul Nou în arest, „Cobra” a făcut un gest bizar, formând un triunghi cu degetele mâinilor, iar pentru a fi sigur că este văzut de toată lumea a ridicat mâinile și a privit insistent către obiectivele camerelor video.
Gestul ignorat de presa din România a atras atenția jurnaliștilor de la o publicație din Asia, care au aruncat imediat bomba: Tate a transmis un mesaj masonic! Iar pentru a convinge cititorii că Tate apelează la gesturi masonice, autorii articolului au realizat colajul de mai jos.
Conform Wikipedia, despre Masonerie există două puncte de vedere:
- Primul, pro-masonic, prezintă masoneria ca pe o organizație fraternă, ai căror membri sunt uniți de idealuri comune morale și metafizice care fac parte din mișcarea filozofică umanistă. În cele mai multe dintre ramuri, francmasonii sunt de asemenea uniți de credința într-o Ființă supremă transcendentă, indiferent de numele pe care I-l dau credincioșii. Câtă vreme masoneria tinde spre perfecționarea omului, este compatibilă cu orice credință sau convingere sinceră și nu ar trebui să apară probleme. În argumentarea pro-masonică se invocă actele de caritate, nu puține, calitatea membrilor, adesea oameni cu multiple competențe și răspunderi, comportamentul modest și conduita exemplară a francmasonilor în societate, precum și sprijinirea diverselor proiecte umanitare. Fiind foarte clare și bine definite, aceste caracteristici nu necesită o analiză introspectivă.
- Al doilea, anti-masonic, prezintă această organizație într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă si satanistă. Adversarii francmasoneriei au apărut chiar de la nașterea acesteia. Astăzi, unii clerici creștini sau musulmani consideră francmasoneria ca primejdioasă pentru credincioși, întrucât francmasonii pot fi de orice credință fără discriminări, prin urmare amestecați, și propovăduiesc toleranța față de cei ce nu împărtășesc aceleași convingeri, câtă vreme aceste convingeri respectă democrația și drepturile omului. Potrivit respectivilor clerici, o asemenea poziție nu poate fi compatibilă cu dogma religioasă.
Comunicatul DIICOT:
„La data de 29.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.
În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.
Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat.
Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.
La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și Serviciului pentru Combaterea Traficului de Persoane, precum și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.