Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Actualitate » Stiri interne » Soția marinarului capturat de gruparea teroristă Houthi a făcut primele declarații. Ce are de gând să facă femeia pentru a-și salva soțul: "Mi-a spus că..." 

Soția marinarului capturat de gruparea teroristă Houthi a făcut primele declarații. Ce are de gând să facă femeia pentru a-și salva soțul: "Mi-a spus că..." 

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 20.11.2023 la 13:14 Actualizat pe 20.11.2023 la 13:14

Soția marinarului capturat de gruparea teroristă Houthi a făcut primele declarații. Ce spune femeia după ce partenerul său de viață a ajuns în mâinile teroriștilor. Ce are de gând să facă aceasta pentru a-și salva soțul din mâinile teroriștilor.

Femeia spune că a aflat de pe site-urile de știri ca soțul ei a fost răpit de teroriști

Profimediaimages.ro

Soția marinarului care se afla pe nava capturată de teroriști în Marea Roşie a declarat că a aflat de pe site-urile de știri că soțul ei a fost răpit, după ce s-a gândit că ceva i s-a întâmplat pentru că nu a mai sunat-o, așa cum obișnuia.

Primele declarații ale soției marinarului capturat de gruparea teroristă Houthi

Femeia al cărui soț a fost capturat de gruparea teroristă Houthi a făcut primele declarații. Partenera de viață a marinarului român aflat pe nava capturată de teroriști în Marea Roşie a dezvăluit că s-a gândit că ceva s-a întâmplat cu soțul ei, pentru că acesta nu a mai sunat-o conform programului pe care îl aveau.

”El mi-a spus că mă sună duminica după-amiaza. Mi s-a părut ciudat că nu sună pentru că el respectă un program, avem orele noastre în care vorbim. Nu a sunat, am așteptat seara, iar eu verific nava pe MarineTraffic, un site unde se pot verifica navele și am văzut că nu mai are semnal de 26 de ore nava, ceea ce este ciudat întrucât Canalul Suez, fiind foarte mic, are semnal de la antene apropiate. Am avut un instinct să caut nava pe Google, iar primul lucru pe care l-am văzut a fost o știre externă în legătură cu nava.”, a spus femeia, scrie antena3.ro.

Femeia spune că de când a aflat că soțul ei a ajuns în mâinile teroriștilor a încercat să ia legătura cu reprezentanții MAE, ba chiar a vorbit cu cineva de la MAI și cu Interpolul, iar paoi a fost îndrumată tot către MAE.

”Am încercat să sun şi azi-dimineaţă, din nou fără succes, iar azi intenţionez să mă duc la Bucureşti fizic, atât la Ambasada Yemen din Bucureşti cât şi la MAE.”, a mai spus femeia, scrie sursa menționată anterior.

Reacția Ministerului Afacerilor Externe, după ce nava a fost capturată de teroriști

Potrivit declarațiilor făcute de reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe, nava capturată de teroriți în Marea Roșie a fost condusă spre o coastă din Yemen, țara de origine a acestei grupări. După ce s-a spus că ar fi implicat și un român, a fost activată Celula de Criză Interinstituțională.

”La data de 19 noiembrie a.c., nava Galaxy Leader, sub pavilion Bahamas, care naviga în Marea Roșie, a fost capturată de către milițiile Houthi și dusă lângă coasta statului Yemen, iar din informațiile de primă sesizare, printre membrii echipajului s-ar afla și un cetățean român.

Din dispoziția ministrului afacerilor externe a fost activată Celula de Criză Interinstituțională, fiind demarate procedurile standard pentru astfel de cazuri care implică cetățeni români.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Celula de Criză Interinstituțională, în cooperare și coordonare cu celelalte autorități române cu atribuții în materie și în strânsă legătură cu alți parteneri internaționali continuă să monitorizeze cu maximă atenție situația și întreprinde demersuri în vederea soluționării acesteia”, au transmis reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Soția marinarului capturat de gruparea teroristă Houthi a făcut primele declarații. Ce are de gând să facă femeia pentru a-și salva soțul: "Mi-a spus că..." 
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cum a cucerit-o Răzvan Spiridon pe Andreea Liptak. Cei doi se iubesc de peste 20 de ani: ”El este un gentleman”
  • Cum a cucerit-o Răzvan Spiridon pe Andreea Liptak
  • Cei doi se iubesc de peste 20 de ani
Showbiz intern
Știrile Antena Stars. Andreea Bostănică, umilință la adresa românilor. Gestul făcut de influenceriță: „Mi-e milă de voi”
  • Andreea Bostănică, umilință la adresa românilor
  • Gestul făcut de influenceriță
Showbiz intern
Ce gest a făcut Alina Marymar în memoria nepoțelului ei. Micuțul Lucas s-a stins din viață la vârsta de 8 ani: "Ți-am luat..." / VIDEO
  • Gestul făcut de Alina Marymar în memoria nepoțelului ei
  • Micuțul Lucas s-a stins din viață la vârsta de 8 ani
Emisiuni TV
Acces Direct. Un tânăr, vândut și sechestrat la o stână? Sora lui se teme că bărbatul nu va scăpa cu viață: "Spunea că nu îi dă să mănânce..." / VIDEO
  • Un tânăr, vândut și sechestrat la o stână?
  • Sora lui se teme că bărbatul nu va scăpa cu viață
Stiri interne
Care este motivul apariției craterului în Slănic Prahova. Mai multe persoane au fost nevoite să se mute din zonă: „Fenomenul punctual...”
  • Care este motivul apariției craterului în Slănic Prahova
  • Mai multe persoane au fost nevoite să se mute din zonă
Emisiuni TV
Acces Direct. Doi părinți, lăsați pe drumuri de propria fiică. Vârstnicii se tem că vor rămâne fără un acoperiș deasupra capului: "Am ajutat-o..." / VIDEO
  • Doi părinți, lăsați pe drumuri de propria fiică
  • Vârstnicii se tem că vor rămâne fără un acoperiș deasupra capului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni