Băutura care îmbunătățește vederea și reduce inflamația. Toate lumea va trebui să o consume
Cu toții ne dorim să fim sănătoși și plini de vitalitate. Pentru a obține acest lucru, trebuie să fim atenți la ceea ce vom consuma, dar și cum este stilul nostru de viață. Pentru a ne bucura de mai multe beneficii care ne sunt oferite de ingredientele simple, există și o băutură pe care o putem consuma.
- Băutura care îmbunătățește vederea
- Cum se prepară aceasta
Există o băutură plină de energie care, odată consumată, ne va aduce o mulțime de beneficii pentru organismul nostru. Ingredientele folosite sunt la îndemâna oricui și orice gospodină le deține în bucătărie.
Băutura care aduce beneficii organismului
În momentul în care se vor combina, se va obține un boost de nutrienți pentru sănătatea noastră. Cu toții știm cât de eficiente sunt merele și nu degeaba există zicala din bătrâni „un măr pe zi ține doctorul departe.” Fructul este foarte sănătos și plin de vitamine necesare funcționării corecte.
Pe lângă măr, frunzele de dafin reprezintă o sursă de antioxidanți, vitamina A, C, potasiu, magneziu, fier și calciu. În urma mai multor studii, s-a demonstrat că îmbunătățesc digestia și previn constipația, ajută sistemul imunitar și scade tensiunea arterială.
Dacă vor fi combinate cu un măr, băutura obținută îmbunătățește vederea, reduce inflamația și poate calma durerea existentă în corp. Pentru prepararea sa, ai nevoie de doar câteva ingrediente.
Ingrediente
- 3 foi de dafin
- un măr
- scorțișoară
- 250 ml de apă
- lămâie și miere (opțional)
Mod de preparare
Se apa apa la fiert și se adaugă frunzele de dafin, spălate anterior, în apa clocotită alături de scorțișoară pudră. Urmează să se adauge și mărul tăiat felii. După ce au fiert 10 minute, se oprește focul și se strecoară într-o ceașcă.
Se poate adăuga orice îndulcitor natural, precum mierea sau suc de lămâie, în funcție de preferințe. Această băutură se va consuma cald dimineața pe stomacul gol sau seara înainte de culcare.
Cura se ține maxim două săptămâni, apoi se ia o pauză. Ceaiul se va consuma imediat după preparare pentru a se vedea efectele imediate.