Băutura care previne infecţia stomacului. Ce sfaturi a oferit Lidia Fecioru despre acest remediu natural: „Se realizează din trei plante...”
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bioenergoterapeuta Lidia Fecioru oferă diverse tratamente naturale și sfaturi pentru diferite probleme de sănătate. Ei bine, de această dată, specialista a oferit un remediu natural care previne infecția stomacului. Este vorba despre o băutură. Iată ce declarații a făcut bioenergoterapeuta!
- Lidia Fecioru, despre băutura care previne infecţia stomacului
- Sfaturile oferite de bioenergoterapeută
Pentru Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre un remediu natural care previne infecția stomacului. Este vorba despre o băutură care îți va fi de folos. Iată ce recomandări a făcut specialista, dar și ce sfaturi a oferit!
Lidia Fecioru, despre băutura care previne infecţia stomacului
Lidia Fecioru a vorbit despre băutura care previne infecţia stomacului, adică helicobacter. Helicobacter este o bacterie care infectează mucoasa stomacului, dar și pe cea a duodenului.
„Se întâlneşte foarte des vara, bem foarte multe sucuri acidulate”, a precizat specialista.
Bioenergoterapeuta a explicat cum se prepară această băutură extrem de sănătoasă pentru organismul uman. Este vorba despre o băutură care se face din coada calului, sunătoare și gălbenele.
„Băutura se realizează din trei plante: sunătoare, coada şoricelului şi flori de gălbenele. Se face acest cocktail de câte două linguri de fiecare plantă în parte. Se pun 6 linguri de plante, la un litru de apă şi se lasă la infuzat”, a mai adăugat ea.
Cum se administrează această băutură
Mai mult decât atât, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre cum se administrează această băutură extrem de benefică. Specialista a spus că se consumă de trei ori pe zi și se administrează timp de 45 de zile.
„Se beau 100 de grame, de trei ori pe zi, înainte de masă, timp de 45 de zile”, a explicat specialista.