Cum să slăbești 9 kilograme în timp record cu dieta daneză. Rezultatele finale sunt uimitoare
Dieta daneză este perfectă dacă vrei să slăbești 9 kilograme. Ea durează 13 zile, iar rezultatele sunt uimitoare. Cu toate că meniul este restrictiv, la final te vei bucura de schimbările pe care le-ai obținut într-un timp scurt.
- Cum să slăbești 9 kilograme în timp record cu dieta daneză
- Rezultatele finale sunt uimitoare
Vara se apropie, iar multe doamne și domnișoare aleg o dietă de scurtă durată pentru a avea o siluetă de invidiat în timpul vacanței. Dieta daneză te ajută să scapi de până la 9 kilograme în două săptămâni, dar trebuie respectată cu strictețe.
Ce reguli trebuie să respecți în dieta daneză
În timpul dietei daneze, vei avea de respectat câteva reguli privind alimentația. Nu este recomandată să fie ținută o perioadă mai lungă de timp fiindcă sunt impuse restricții alimentare și se poate destabiliza metabolismul. Vei consuma puține calorii în aceste zile, astfel vei putea să elimini surplusul de grăsime. Nu ai voie să depășești mai mult de 600 de calorii, dar alimentele consumate trebuie să inclusă proteine, minerale, vitamine și nutrienții necesari pentru a funcționa întreaga zi. Trebuie să consumi cât mai multe lichide, în special apă.
Meniul pentru dieta daneză
În acest timp vei consuma mai puține alimente decât în mod obișnuit. Astfel că peștele, carnea slabă, salata sau alte legume cu frunzele verzi, morcovi, roșii, fasole, cafea sau ceai se numără printre alimentele permite în timpul dietei.
În fiecare dimineață din cele 13 zile se va consuma doar o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, apoi prânzul și cina vor fi diferite.
Ziua 1 - la prânz se consumă două ouă fierte alături de 380 de grame de spanac și o roșie. Cina va fi compusă din 200 de grame de friptură de vită și o salată verde cu ulei de măsline și zeamă de la o lămâie.
Ziua 2 - pentru prânz se recomandă 250 de grame de șuncă și un iaurt, la cină se consumă friptură de vită și salată, ca în ziua anterioară.
Ziua 3 - prânzul este compus din două ouă fierte, șuncă și salată verde. La cină vei mânca țelină coaptă, o roșie și un măr.
Ziua 4 - la micul dejun se poate adăuga și o felie de pâine prăjită. La prânz vei consuma 200 de ml suc de portocale și un iaurt, iar la cină un ou fiert, un morcov și 250 de grame de brânză de vaci.
Ziua 5 - La micul dejun se mănâncă un morcov și se renunță la cafea. La prânz vei avea 200 de grame de pește cu zeamă de lămâie, iar la cină friptură de vită și țelină rasă.
Ziua 6 - La prânz vei consuma două ouă fierte şi un morcov ras, iar la cină o friptură de pui şi o salată.
Ziua 7 - la prânz nu se va mânca nimic, iar seara vei avea de mâncat 200 de grame de cotlet de miel sau de iepure și un măr.
Ziua 8 - La prânz vei alege două ouă fierte tari, 380 grame de spanac și o roșie, la cină vei alege 200 de grame de friptură de vită cu salată verde.
Ziua 9 - La prânz vei mânca 250 gr șuncă și 1 iaurt natural, iar seara 200 gr friptură vita cu lămâie, salată verde cu ulei de măsline.
Ziua 10 - La micul dejun poți mânca o felie de pâine prăjită. La prânz două ouă fierte tari, o felie de șuncă și salată. Seara vei alege 1 țelina fiartă, 1 roșie și un 1 fruct.
Ziua 11 - La prânz 200 de ml zeamă de fructe și un iaurt, iar la cină un ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 gr fructe.
Ziua 12 - La micul dejun un morcov ras și lămâie, la prânz 200 grame de pește, iar seara 200 de grame friptură vită, unt și țelină rasă.
Ziua 13 - La micul dejun se poate mânca o felie de pâine prăjită. La prânz două ouă fierte și un morcov ras, iar seara jumătate din pieptul de pui cu salată verde și lămâie.