Lidia Fecioru, despre leguma care creşte imunitatea şi topeşte kilogramele: „Mâncat o dată pe săptămână”
În exclusivitate pentru Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre leguma care creşte imunitatea şi topeşte kilogramele. Bioenergoterapeuta a dezvăluit când trebuie consumată, dar și cum trebuie preparată.
- Ce legumă crește imunitatea și topește kilogramele, conform Lidiei Fecioru
- Totul despre această legumă, cum și când se consumă
Lidia Fecioru a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena 3, care este leguma pe care trebuie să o cunsumăm ca să ne crească imunitatea și să topim kilogramele în plus. Iată când trebuie mâncată, dar și cum se prepară!
Ce legumă crește imunitatea și topește kilogramele, conform Lidiei Fecioru
Usturoiul este leguma care crește imunitatea și topește kilogramele în plus. Acesta trebuie copt și condimentat, iar mâncat o dată pe săptămână, îți va fi de mare ajutor pentru organism, atât pentru creșterea imunității, topirea kilogramelor, dar și înlăturarea oboselii.
Usturoiul este un bun antibiotic care ajută la arderea grăsimilor nedorite, potrivit bioenergoterapeutei Lidia Fecioru. Specialista ne învață cum să îl preparăm.
„Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu. Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie. E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile. E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală”, a spus Lidia Fecioru.
De asemenea, bioenergoterapeuta mai afirmă că usturoiul este bun antipiotic pentru sănătate. Leguma aceasta se mănâncă o dată pe săptămână și te va ajuta să te simți mult mai bine. După aproximativ cinci săptămâni de la consumare, vor fi extrem de vizibile schimbările.
„În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor. Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână. După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp”, a explicat aceasta.