Lidia Fecioru, leac natural pentru coșuri. Ce remediu a oferit bioenergoterapeuta: „Se poate trata foarte ușor”
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Fecioru oferă de fiecare dată când are ocazia remedii naturale pentru diverse probleme cu care oamenii se confruntă. Ei bine, de această dată, bioenergoterapeuta a oferit un leac natural pentru coșuri. Iată despre ce remediu a vorbit specialista!
- Lidia Fecioru, leac natural pentru coșuri
- Remediul oferit de specialistă
Pentru Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru coșuri. Specialista a vorbit despre un remediu benefic pentru persoanele care au coșuri și nu știu cum să scape de ele.
Lidia Fecioru, leac natural pentru coșuri
Leacul natural pentru coșuri, numite medical furunculoză, oferi de bioenergoterapeuta Lidia Fecioru este piperul negru. Mestecarea acestui ingredient iute te poate scăpa imediat de aceste probleme.
Specialista a declarat că este un truc simplu, de care nu toată lumea știe, însă este extrem de benefic pentru persoanele care au coșuri.
„Mulţi dintre noi au furunculoză. Sau toţi am trecut prin asta la un moment dat. Adică, îţi iese un coş pe piele, un coş urât, dureros, care coace apoi. Iese un coş pe spate, unul pe faţă, aceea este furunculoză. Și se poate trata foarte ușor și foarte bine. Trebuie să mestecăm câte trei-patru boabe de piper negru şi să bem apă după el. E atât de simplu. E iute, dar măcar 10 zile, de 3-4 ori pe zi și o să vedeți ce minunăție face”, a explicat specialista.
Amestecul din două ingrediente care te scapă de durerea în gât
În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Fecioru a vorbit și despre amestecul din două ingrediente care te scapă de durerea în gât. Acest amestec este făcut din suc de legume și poate ajuta la tratarea inflamaţiilor.
„Că tot e perioada răcelilor, mă gândeam să vă dau un leac pentru angină şi amigdalite. Amigdalita ase poate trata foarte repede, în timp de 24 de ore, dar e bine în primele 24 de ore, cum apar acele bubiţe, să luăm măsuri. Se întâmplă atunci când copilul ne spune că-l zgârie pe gât şi atunci începe să aibă gâtul roșu. Iar reţeta următoare putem să o facem şi noi, oamenii mari, dacă avem nevoie. Luăm o sfeclă roșie, o dăm prin răzătoarea aceea mărunțică și, la un pahar de sfeclă rasă punem o lingură de oțet de 9%. O acoperim bine și o ținem patru ore undeva la întuneric, la temperatura camerei. După cele patru ore, stoarcem sucul de sfeclă și facem gargară cu acel suc din sfeclă cu oțet. Şi trece foarte bine. E bine să se facă gargara la un interval de două ore şi jumătate”, a spus ea atunci.