Modalitatea simplă prin care scapi de durerile de cap fără să iei medicamente. Sfaturile Lidiei Fecioru: „Sunt nemaipomenite”
Pentru Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre modalitatea simplă prin care scapi de durerile de cap fără să iei medicamente. Bioenergoterapeuta spune că este vorba despre un lucru care este la îndemâna oricui și care te va ajuta la nevoie. Iată care sunt sfaturile specialistei!
- Lidia Fecioru, despre modalitatea prin care scapi de durerile de cap fără să iei medicamente
- Ce sfaturi a oferit bioenergoterapeuta
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a dezvăluit, pentru Antena 3, care este modalitatea simplă prin care scapi de durerile de cap fără să iei medicamente. Iată ce sfaturi a oferit celebra specialistă!
Lidia Fecioru, despre modalitatea prin care scapi de durerile de cap fără să iei medicamente
Lidia Fecioru a precizat că în ultima perioadă a avut dureri mari de cap, iar ea a apelat la comprese cu apă sărată. Specialista spune că apa se fierbe, iar la un litru de apă sunt suficiente trei linguri de sare.
„Leacul este simplu. De pildă, eu, în această perioadă, am avut dureri de cap. M-au ajutat foarte mult compresele cu apă sărată. Se cumpără apă distilată sau apă normală pe care o fierbem. La un litru de apă se pun trei linguri de sare”, a mărturisit specialista.
Bioenergoterapeuta a explicat că aceste comprese cu apă sărată se pot pune în orice zonă a corpului, dar în special se pun pe burtă, coate, ceafă sau frunte. Potrivit specialistei, acestea sunt extrem de utile pentru durerile de cap.
„Nu trebuie să fie foarte foarte tare, dar nici foarte slabă. Se fac compresele. Se pot pune chiar şi pe burtă sau pe coate. Când avem o durere de intestine sau infecţie urinară. Putem pune compresele şi pe burtă, ceafă sau frunte. Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite”, a continuat Lidia Fecioru.
Ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială
În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 și despre ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială. Este vorba despre ceaiul de ace de pin. Cura de tratament cu această băutură se consumă timp de patru luni, iar după se bea doar când este nevoie. Specialista a explicat exact cum se preapară ceaiul de ace de pin.
„Ceaiul de ace de pin este foarte bun pentru tensiunea arterială. Ne putem face o perniţă de ace de pin pe care să o punem la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde, să o încălzim pentru 20-30 de secunde, şi să ne punem comprese când suntem răciţi, la gât, la sinusuri. Îndeosebi, ceaiul de ace de pin este bun pentru tensiunea arterială. Acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin, se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă.
Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute, trecem prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai mai turnăm apă clocotită până ajungem la un litru. Această cantitate o împărţim în două, câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Pentru două zile ne ajunge. Cura de tratament este cam de patru luni, iar apoi se bea doar la nevoie”, a explicat Lidia Fecioru.