Ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială. Lidia Fecioru, despre beneficiile băuturii
Publicat pe 31.08.2022 la 15:47 Actualizat pe 31.08.2022 la 15:47
Pentru Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială. Bioenergoterapeuta spune că este vorba despre o băutură care are multe beneficii pentru sănătate. Iată declarațiile specialistei!
![Lidia Fecioru, remedii naturale pentru răceală Ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială. Lidia Fecioru, despre beneficiile băuturii](https://img.spynews.ro/?u=https%3A%2F%2Fspynews.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2022%2F8%2F31%2F287864%2Fceai.jpg&w=1200)
Lidia Fecioru, despre ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială
colaj spynews
- Ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială
- Ce beneficii are această băutură
- Ce a precizat Lidia Fecioru despre acest ceai
Lidia Fecioru a dezvăluit, pentru Antena 3, care este ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială. Iată ce a declarat bioenergoterapeuta despre beneficiile băuturii!
Lidia Fecioru, despre ceaiul care te scapă de răceală și echilibrează tensiunea arterială
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a declarat că este vorba despre ceaiul de ace de pin. Cura de tratament cu această băutură se consumă timp de patru luni, iar după se bea doar când este nevoie. Specialista a explicat exact cum se preapară ceaiul de ace de pin.
„Ceaiul de ace de pin este foarte bun pentru tensiunea arterială. Ne putem face o perniţă de ace de pin pe care să o punem la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde, să o încălzim pentru 20-30 de secunde, şi să ne punem comprese când suntem răciţi, la gât, la sinusuri. Îndeosebi, ceaiul de ace de pin este bun pentru tensiunea arterială. Acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin, se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă.
Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute, trecem prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai mai turnăm apă clocotită până ajungem la un litru. Această cantitate o împărţim în două, câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Pentru două zile ne ajunge. Cura de tratament este cam de patru luni, iar apoi se bea doar la nevoie”, a precizat Lidia Fecioru.
Care sunt beneficiile ceaiului de ace de pin
Ceaiul de ace de pin este folositor pentru a trata:
– boli de inimă;
– vene afectate de varice;
– oboseala muşchilor;
– scleroza;
– afecţiuni la rinichi;
– întăreşte nervii oculari;
– tratamentul pentru ochi se referă la boli care au afectat muşchii conjunctivi ai ochilor;
– tratarea cangrenelor;
– are efect asupra muşchilor netezi care încadrează venele sanguine.
Compușii organici ai ceaiului ajută la susținerea sistemului circulator, dar și la creșterea celulelor roșii din sânge, mărind totodată oxigenarea organelor, stimulând nivelurile de energie și prevenind oboseala, anemia, insuficiența cognitivă și durerea musculară.
Pe de o altă parte, ceaiul de ace de pin este bun pentru calmarea inflamaților tractului respirator, care ajută la ameliorarea durerilor de gât, tusei și afecțiunilor respiratorii grave, de exemplu astmul.
Citește și: Cum să scapi de herpes într-o singură zi. Trucul Lidiei Fecioru: „Se retrage instantaneu”