Cum să faci ouă franțuzești delicioase, la cuptor. Rețeta rapidă și ușoară
Această rețetă de ouă franțuzești la cuptor, pe care o veți descoperi în rândurile de mai jos este una rapidă și ușor de preparat. Ouăle pot fi făcute într-o tavă pentru brioșe, oferindu-vă astfel libertatea de a face mai multe în același timp.
- Rețetă ouă franțuzești delicioase, la cuptor
- Un preparat rapid și ușor
Rețeta pe care o vom prezenta în rândurile de mai jos este o interpretare a unei vechi tehnici franceze de coacere a ouălor în cuptor. Este, în esență, aceeași tehnică, dar adaptată astfel încât să poată fi făcute individual, într-o tavă pentru brioșe. Avantajul acestei tehnici este că puteți face ouă pentru toată lumea, în acelați timp.
Rețetă ouă franțuzești delicioase, la cuptor
Ingredientele de care veți avea nevoie pentru a face această rețetă de ouă la cuptor:
- ouă
- brânză, parmezan ras sau mărunțit
- smântână groasă sau unt topit
- sare
- piper negru
Reglați timpul de coacere pentru a se potrivi cu nivelul de coacere preferat. Atenție! Ouăle mai mici se vor găti mai repede și, de asemenea, ouăle mai mari vor avea nevoie de puțin mai mult timp pentru a se coace.
Sparge ouăle în forma de biroșe și apoi pune smântână și asezonăl-le pur și simplu cu sare și piper. Pot folosi unt topit dacă nu ai smântână la îndemână și apoi le introduci la cuptor.
Aceste ouă pot fi făcute în avans și reîncălzite? Da, puteți păstra ouăle coapte într-un recipient ermetic până la 5 zile. Reîncălziți ușor în cuptorul cu microunde. Aceste ouă pot fi, de asemenea, congelate într-un recipient ermetic timp de până la o lună.