Rețeta Addei pentru prăjitura cu afine și blat de mere. Ingredientul special este oul de prepeliță: ”Este invenția mamei mele”
Adda a demonstrat că nu știe doar să cânte, ci și să gătească. Spre surprinderea tuturor, chiar și a ei, artista s-a văzut în ipostaza de a da sfaturi în ale bucătărie. După ce și-a preparat un desert delicios, vedeta a fost nevoită să împărtășească rețeta pentru prăjitura sa cu afine și blat de mere cu toți internauții. Mai mult decât atât, soția lui Cătălin Rizea spune că desertul este invenția mamei sale, dar și că ingredientul special este oul de prepeliță.
- Adda și-a uimit fanii cu o rețetă simplă de desert.
- Iată cum prepari o prăjitură cu mere și afine.
În familia Addei nu mai gătește doar soțul, care a și făcut impresie bună la ”Chefi la cuțite”, căci acum și ea a trecut la cratiță, fiind din ce în ce mai bună în a prepara mâncăruri simple și rapide.
Cel mai bun exemplu este faptul că recent Adda a gătit un desert delicios și sănătos, spune ea, apoi fanii, surprinși plăcut, i-au cerut imediat rețeta. Pusă în fața faptului împlinit, în stilul caracteristic, cântăreața a spus ce ingrediente a folosit, cât a ținut prăjitura la cuptor, dar, cel mai important, de unde are această rețetă de prăjitură cu afine și blat de mere.
”Este invenția mamei mele făcută când nu mai știa ce să-mi prepare să mănânc când a venit la București, iar eu o adaptez în funcție de ce am în casă. Este bună, fără zahăr, fără gluten, foarte sănătoasă pentru copii”, a spus inițial Adda pe Instagram.
Rețeta Addei pentru prăjitura cu afine și blat de mere
Ulterior, după ce le-a făcut și fanilor ei poftă de un asemenea desert, mulți cerându-i rețeta, fosta concurentă de la „Asia Express” s-a văzut nevoită să își spună „secretul”. Diva a împărtășit cu toată lumea lista ingredientelor, dar și modul de preparare al prăjiturii.
”Am folosit trei mere mari și zemoase, 12 ouă de prepeliță, cinci linguri de făină de orez, foarte puțin lapte de orez, fulgi de cocoș ca să ia puțin din apa pe care o lasă mărul, trei linguri de miere, esență de vanilie și o linguriță de ulei de cocos”, a dezvăluit vedeta pe Instagram.
Se pare că modul de preparare al desertului preferat de blondina noastră este unul foarte simplu. Diva dă pe răzătoare merele, apoi le amestecă cu toate ingredintele enumerate mai sus, tapetează o tavă cu hârtie de copt, adăugă amestecul, după care presară afine peste forma prăjiturii.
”A stat în jur de 50 de minute la cuptor, la o temperatură de 170 de grade”, a mai adăugat soția lui Cătălin Rizea.