Rețetă de hamburger cu whisky. Trebuie să îl încerci măcar o dată
Odată ce faci acest burger cu whisky, nu vei mai face niciodată hamburgeri simpli! Whisky-ul oferă cea mai delicioasă aromă, pe care o vei recunoaște dintr-o mie. Această rețetă de hamburger este pe placul tuturor, de la mic la mare, așa că fii sigură că nu vei da greș dacă o vei găti pentru cină.
- Hamburger cu whisky
- Rețetă simplă și delicioasă
- Perfectă pentru întreaga familie
Dacă nu ai încercat niciodată burgerii cu whisky, ar trebui să o faci cât mai repede. De acum, doar așa îi vei găti. Rețeta este una cât se poate de simplă, iar hamburgerii vor fi gata într-un timp record.
Rețetă de hamburger cu whisky
Cheia pentru cele mai bune rețete de hamburgeri este să obțineți cea mai delicioasă aromă în chiftele.
Ingrediente:
- - 4 chifteluțe de hamburger de vită
- 1/4 cană de whisky
- - 2 linguri de usturoi tocat
- - 4 fâșii de bacon, fierte
- - 8 felii de brânză
- - 2 cepe galbene mari, curățate de coajă, tăiate in jumătate și feliate subțire
- - 2 linguri ulei de măsline
- - 2 linguri de unt
- - 1 linguriță sare
- - 4 chifle de hamburger
Mod de preparare:
Turnați whisky-ul într-un vas în care puneți ulterior toate chifteluțele. Acoperiți cu usturoiul tocat. Marinați burgerii timp de 30 de minute pe o parte, apoi încă 30 de minute pe cealaltă parte.
Adăugați uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Adăugați ceapa și sare și gătiți amestecând frecvent. Când ceapa este gata, rumenită și caramelizată, o puteți pune deoparte într-un vas acoperit cu folie.
Prăjiți burgerii la foc mediu-mare timp de 5 minute pe fiecare parte. În ultimul minut de gătit, adăugați două felii de brânză la fiecare burger și puneți capacul pentru a topi brânza. Scoateți hamburgerii pe un platou. Acoperiți hamburgerii cu puțină ceapă caramelizată și bacon, apoi sunt gata de servit.
Preparatul poate fi însoțit de orice sos, după gust.