Rețetă de post. Cum să prepari cea mai delicioasă supă falsă de pui
Ții post dar parcă îți lipsește o supă delicioasă de pui? Noi te învățăm cum să prepari cea mai delicioasă supă ”falsă”. Rețeta este una extrem de rapidă, iar preparatul tău pentru întreaga familie este gata în mai puțin de o oră. Iată cum să prepari cea mai savuroasă supă!
- Rețeta perfectă pentru post
- Cum să prepari supa falsă de pui
- E gata într-o oră
Nu este o supă de pui, ci este una ”falsă”. Are aproape același gust, culoare și textură ca o supă de pui și poate fi preparatul perfect pentru o zi de post. Cu siguranță, toată familia ta va îndrăgi această rețetă!
Cum să prepari cea mai delicioasă supă falsă de pui
Ingrediente:
- 3 morcovi
- 150 grame rădăcină țelină
- 1 linguriță piper boabe
- 3 linguri ulei
- 100 grame tăiței
- pătrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Se dau doi morcovi pe răzătoare, apoi se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se țin la foc timp de aproximativ un sfert de oră și se amestecă constant. Peste morcovii căliți se adaugă 1,5 litri de apă și țelina feliată.
Se adaugă și sare și piper. Totul se fierbe la foc mediu pentru aproximativ o jumătate de oră. Într-o altă oală se pune la fiert apă, cu sare. Se adaugă și ultimul morcov, tăiat rondele, dar și tăițeii.
Se fierb și tăițeii și supa preparată se strecoară peste cei doi morcovi răzuiți. Se strecoară și tăițeii și celălalt morcov. Se pun în supa cealaltă și se drege cu sare. Recomandăm servirea cu pătrunjel proaspăt, tocat.