Rețetă de pulpe de pui în sos de muștar și castraveți. Un preparat delicios și ușor de realizat
Dacă vrei să te delectezi cu un preparat delicios și să-ți surprinzi musafirii, dar și familia, noi îți prezentăm rețeta de pulpe de pui în sos de muștar și castraveți care este ușor de realizat și pe placul tuturor. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
- Rețetă de pulpe de pui în sos de muștar și castraveți
- Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Dacă vrei să prepari o cină gustoasă și să fie un adevărat deliciu, noi îți prezentăm rețeta de pulpe de pui în sos de muștar și castraveți, un preparat rapid, dar și pe placul tuturor. Iată care sunt ingredintele de care ai nevoie!
Rețetă de pulpe de pui în sos de muștar și castraveți
Ingrediente:
- 2 pulpe intregi de pui
- sare
- piper negru
- boia
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa
- 2 linguri mustar
- 3 castraveti murati
- 1 lingurita zahar
- 150 ml vin alb sec
- tarhon
Mod de preparare:
Pulpele le curățăm, le spălăm și le crestăm din loc în loc, iar apoi le condimentăm cu piper negru, sare și boia și le lăsăm la rece timp de 15 minute. Le punem la prăjit în uleiul încins și le întoarcem pe ambele părți pentru a se rumeni frumos. Când pulpele sunt gata, le scoatem pe o farfurie, iar în uleiul în care au fost prăjite punem ceapă tocată și o lăsăm până devine translucidă, iar apoi adăugăm vin.
Adăugăm pulpele înapoi în tigaie și punem puțină apă fierbe până când lichidul scade de jumătate, iar apoi adăugăm muștarul, tarhonul, zahărul, piperul măcinat și mai fierbem timp de cinci minute. Adăugăm castraveții tocați mărunt și lăsăm preparatul până dă în două-trei clocote. Putem servi cu o garnitură de cartofi. Poftă bună!