Salată bavareză cu carne și brânză. O rețetă perfectă pentru vară
Publicat pe 14.06.2022 la 19:03 Actualizat pe 14.06.2022 la 19:03
Dacă este vară înseamnă că este timpul pentru multe salate. În această perioadă avem posibilitatea să testăm tot felul de rețete de salate, fără să ne facem griji pentru kilogramele în plus. Această rețetă este una bavareză, extrem de gustoasă care merită încercată. Se prepară în mai puțin de 30 de minute, iar gustul este excelent.
- Salată bavareză cu carne și brânză
- Ingrediente și mod de preparare
Salata bavareză cu carne și brânză este numai bună pentru momentele când vrei să încerci ceva nou și delicios. Se prepară rapid, iar gustul merită tot efortul pentru găsirea ingredientelor. Te vei îndrăgosti de ea pe loc. Iată cum se prepară această salată.
Ingrediente
1 ceapă roșie
50 ml oțet de zmeură
80 g ridichi
½ legătură arpagic
2 felii Laberkase
3 felii Emmentaler
50 ml ulei din semințe de in
Sare
Zahăr
Piper
Mod de preparare
Ceapa se curăță și se taie rondele fine, apoi se amestecă cu oțetul de zmeură într-un castron și se condimentează bine cu sare, zahăr și piper. Se lasă apoi aproximativ 20 minute să se pătrundă. Între timp, se spală, se usucă prin tamponare și se taie felii ridichile. Arpagicul se spală, se usucă prin scuturare și se taie rondele fine. Se pun în straturi alternative Leberkäse și emmentaler și se taie fâșii subțiri. Leberkäse, emmentaler, ridichile, arpagicul și uleiul de in se adaugă la ceapă și totul se amestecă bine. Salata se servește cu pâine.