Rețetă de supă cremă de conopidă. Un preparat delicios de post
O supă cremă de conopidă este perfectă pentru post, dar și pentru o siluetă de invidiat. Este cremoasă Și ușor de preparat pentru masa de prânz sau cină. Dacă vrei să-ți delectezi familia cu un astfel de preparat, noi îți prezentăm rețeta de supă cremă de conopidă. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
- Rețetă de supă cremă de conopidă
- Iată cum să prepari cel mai delicios preparat!
Dacă vrei să-ți răsfeți familia cu un preparat delicios, noi îți arătăm pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru o rețetă de supă cremă de conopidă. Aceasta are numeroase beneficii pentru pentru organism și este bogată în vitamina C, calciu, fosfor, acid folic și vitamina B.
Rețetă de supă cremă de conopidă
Ingrediente:
- 1 conopida mare
- 1 morcov
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 2 cartofi medii
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pentru a prepara această supă delicioasă, tăiem bucățele mici conopida, dar și morcovul și le stropim cu puțin ulei, iar apoi le dăm la cuptor pentru 15 minute. Între timp adăugăm ceapa într-oală și o călim împreună cu usturoiul pentru aproximativ un minut.
Iar apoi adăugăm cartofii tăiați cubulețe, dar și câteva căni de apă și lăsăm compoziția să fiarbă 10-15 minute, iar apoi adăugăm morcovul și conopida. Mai lasăm ingredientele pe foc timp de 10 minute, iar apoi strecoară legumele și pasează-le cu un blender. Amestecă piureul de legume cu supa și poți adăuga puțină sare și piper după gust. Poftă bună!