Rețeta de sushi tarts a Andreei Raicu: „Au fost gata super rapid și chiar sunt super gustoase”
Publicat pe 01.03.2025 la 15:44 Actualizat pe 01.03.2025 la 15:44
Andreea Raicu a împărtășit rețeta sa de sushi tarts, un preparat rapid și delicios. Ai neviue de doar câtea ingrediente pentru ca aceste delicii să fie gata. Sunt perfecte pentru o gustare ușoară și sănătoasă.
- Cum prepară Andreea Raicu sushi tarts
- Rețeta perfectă pentru o gustare ușoară și sănătoasă
Andreea Raicu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei. De curând, vedeta a spus că a găsit o rețetă de sushi tarts și, pentru ca e mare fan sushi, nu avea cum sa nu o încerce.
Rețeta de sushi tarts a Andreei Raicu
Ingrediente:
Foi de nori
Orez sushi gătit și răcit
Pentru somon:
Somon fără piele, tăiat cubulețe mici
Ulei de susan (sau ulei de măsline)
Sos de soia, miere
Ghimbir
Sare după gust
Toppings:
Avocado tăiat cubulețe mici
Semințe de susan negru
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius și taie foile de nori în pătrate egale.
Amestecă somonul tăiat cubulețe cu ingredientele specificate și lasă-le la marinat.
Pune câte o lingură de orez pe fiecare pătrat, apoi așază-le în formele de brioșe, presând ușor pentru a forma cupe.
Adaugă câteva cubulețe de somon în fiecare cupă și coace timp de aproximativ 15-17 minute. Dacă dorești, rumenește-le la final timp de 1-2 minute.
După ce le scoți din cuptor, lasă-le să se răcească puțin, apoi adaugă avocado, semințe de susan și stropește cu maioneză picantă sau Sriracha. Și…Voila, totul e gata în 30 de minute.