Rețetă de tartă cu căpșuni. Un desert delicios și pe placul tuturor
Este sezonul căpșunilor și cât mai multe gospodine prepară delicioase deserturi. Dacă vrei să te delectezi cu un preparat gustos, dar și pe placul tuturor, noi prezentăm rețeta de tartă cu căpșuni, un desert delicios și ușor de realizat. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!
- Rețetă de tartă cu căpșuni
- Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Dacă vrei să te delectezi cu un preparat delicios și să-i surprinzi pe cei din familia ta, noi îți prezentăm rețeta de tartă cu căpșuni, un desert gustos și pe placul tuturor. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru realizarea acestui desert!
Rețetă de tartă cu căpșuni
Ingrediente:
- aluat pentru tartă
- 500 de mililitri de lapte
- patru gălbenușuri
- 150 de grame de zahăr
- 50 de grame de amidon
- un baton de vanilie
- 500 de grame de căpșuni
- 100 de grame de jeleu de căpșuni
Mod de preparare:
Luați aluatul și puneți-l în formă de copt, iar apoi băgați-l la cuptor la 180 de grade Celsius. În tot acest timp puneți laptele la fiert alături de vanilie, iar gălbenușurile de ou le bateți într-un vas și adăugați zahărul apoi amidonul. După ce laptele a fiert adăugați peste el amestecul de zahăr, ou și amidon, iar apoi amestecați până când compoziția devine omogenă.
După ce compoziția s-a răcit adăugați peste aluat și tăiați căpșunile în jumătăți. Deasupra turnați jeleu de căpșuni peste tartă și băgați-o la frigider cel puțin o oră.