Rețeta raw: găluște cu vișine. Un desert delicios pentru cei dragi
Este vară și nu știi ce preparate delicioase să mai pregătești pentru cei dragi? Ei bine, noi venim cu soluția și îți prezentăm rețeta raw: găluște cu vișine. Este desertul ideal pentru zilele de vară și, dacă tot s-au făcut vișinele, de ce să nu încerci să-l pregătești? Nu necesită mult timp, iar gustul te va face să te „lingi” pe degete.
- Rețeta raw: găluște cu vișine
- De ce ingrediente avem nevoie
- Cum se pregătește desertul ideal pentru întreaga familie
Mâine este o zi potrivită să te răsfeți cu cel mai delicios desert mâncat vreodată. Rețeta raw: găluște cu vișine este un preparat delicios și răcoritor, pe placul copiilor, dar și al adulților. Dacă găluştele cu caise necesită mult de muncă, iar prunele încă nu s-au copt suficient, atunci trebuie să încercaţi neapărat această reţetă de găluşte cu vişine fără foc. Iată de ce ingrediente aveți nevoie, dar și modul de preparare!
Rețeta raw: găluște cu vișine
Ingrediente:
-1 ceaşcă de caju înmuiat
-4 linguri de sirop de agave
-1 linguriţă de vanilie (esenţă sau din păstaie)
-3 linguri de mac
-1 lingură de pulpă de cocos uscată şi rasă
-500 gr de vişine
-1 linguriţă de unt de cocos topit
Mod de preparare:
Se amestcă ingredientele, mai puţin vişinele şi untul de cocos, într-un blender, până la omogenizare. Spre final se adaugă untul de cocos și se amestcă foarte bine încă o dată. Se ia câte puțin din aluat și se înglobează cu mâna câte o vişină înăuntru. Se rostogolește în mână pentru a uniformiza suprafaţa găluştei. Se tăvălește gălușca prin fulgi fini de cocos sau seminţe de mac şi ţineţi la rece până la servire.