Reteță de prăjitură nemțească cu coacăze roșii. Desertul ideal pentru zilele toride de vară
Această rețetă este foarte simplă și eficientă. Desertul are un gust delicios, o aromă inconfundabilă, iar ”piesa de rezistență”, coacăzele, îl transformă într-o experiență unică. Pe de altă parte, coacăzele sunt bogate în vitamina C, care susține funcția imunitară sănătoasă. Conțin și fier, care ajută la prevenirea anemiei.
- Rețetă de prăjitură pas cu pas
- Desert delicios
- Gata într-un timp record
Coacăzele, fructele care se pun pe deasupra, conțin calciu, care susține oasele puternice și sănătoase; și fosfor, care ajută la contracția musculară. Cu siguranță, membrii familiei tale vor fi foarte încântați.
Reteță de prăjitură nemțească cu coacăze roșii
Ingrediente:
- 300 gr zahăr
- 6 ouă
- 1 kg brânză
- 240 gr unt
- două plicuri esență de vanilie
- 140 gr făină
- 3 lingurițe amidon
- un praf de sare
- 1,5 -2 căni coacăze roșii
- zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
1. Se încălzește cuptorul la 180 de grade.
2. Untul lăsat la temperatura camerei se spumează cu zahărul. Rând pe rând, se adaugă câte un ou. Se adaugă apoi esența de vanilie și se mixează în continuare. Se adaugă făina amestecată cu amidonul și praful de sare.
3. Se toarnă crema obținută într-o tavă unsă cu unt. Se dă la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. În ultimele 10 minute se presară deasupra coacazele. Este gata de servit.