Live acum XNS
Prime time
Homepage » Beauty & Lifestyle » Rugăciunea pe care este bine să o rostești în prima zi de școală. Ministrul Familiei: „Ajută tuturor elevilor să treacă cu bine...”

Rugăciunea pe care este bine să o rostești în prima zi de școală. Ministrul Familiei: „Ajută tuturor elevilor să treacă cu bine...”

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 12.09.2023 la 13:54 Actualizat pe 12.09.2023 la 13:54

Ce rugăciune este bine să rostești în prima zi de școală, dar nu numai. Ministrul familiei, Natalia Intotero, a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei personală de Facebook pentru părinții și elevii din România.

Rugăciune pentru elevi

Profimedia

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a transmis un mesaj de rugăciune pentru elevii din România, dorindu-le succes și înțelepciune în noul an școlar.

Rugăciune pentru elevi

Natalia Intotero a apelat la credința și spiritualitatea românilor pentru a însoți începutul anului școlar cu binecuvântarea divină. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ministrul le-a transmis elevilor și părinților câteva rânduri emoționante cu această ocazie.

Această rugăciune vine într-un moment important pentru copiii și tinerii din România, care încep o nouă aventură în drumul lor educațional. Prin cuvintele sale, ministrul Intotero a subliniat importanța înțelepciunii și a luminii interioare în procesul de învățare și dezvoltare personală.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajută tuturor elevilor să treacă cu bine acest nou an școlar ce se începe în această zi. Cel ce ne-ai cerut să fim înţelepţi ca şerpii şi blânzi ca porumbeii, luminează cugetele elevilor să învețe ceea ce trebuie, ca să fie bine pregătiţi pentru viaţa care ii aşteaptă. Amin”, a scris Natalia Intotero pe Facebook.

Este important de precizat faptul că Natalia Intotero a preluat portofoliul de ministru al Familiei în Guvernul Ciolacu în urma demisiei Gabrielei Firea, fostul ministru, în contextul scandalului legat de azilele de bătrâni. Aceasta a depus jurământul pe 19 iulie, alături de Simona Bucura-Oprescu, care a preluat funcția la Ministerul Muncii în locul lui Marius Budăi, într-o perioadă marcată de schimbări semnificative în echipa guvernamentală.

Rugăciunea pe care să o rostești dacă simți că ai nevoie de ajutor divin

Dacă simți că ai nevoie de ajutorul lui Dumnezeu și nu știi cum ar trebui să procedezi, poți încerca să rostești zilnic această rugăciune.

„Doamne Iisuse Hristoase, Mântuitorul nostru, trimis ai fost de Dumnezeu-Tatăl pe pământ ca să salvezi neamul omenesc de la moarte, Care prin însăşi a Ta răbdare neclintită şi smerenie necuprinsă ai suferit batjocură, răni, cruce şi moarte, fără împotrivire.

Vino între noi şi-n casa noastră, precum în mijlocul ucenicilor Tăi ai venit după Înviere zicându-le „Pace Vouă!” şi ai liniştit sufletele lor înfricoşate şi întristate. Mântuitorul şi ocrotitorul vieţii noastre, linişteşte sufletele noastre zbuciumate şi înviforate. Pacea Ta ce-a nestricată dă-ne-o nouă, Iubitorule de oameni, nu precum o dau oamenii. Şi bucuria Ta fă-o deplină în noi, astfel ca nimic să nu zdruncine credinţa şi liniştea familiei noastre.

Liniştitorul cel sfânt şi minunat al valurilor înspumate şi salvatorul Sfântului Apostol Petru din vâltoarea mării, linişteşte-ne şi pe noi sufleteşte şi trupeşte, căci mult suntem afundaţi în cumplita mare a păcatelor şi a deznădejdii.

Iisuse, Tu eşti lumina ce-a dumnezeiască, mai presus de cuget şi de simţire, Tu eşti pacea celor tulburaţi, împovăraţi şi împresuraţi de necaz. Păzeşte-ne pe toţi de toată vătămarea şi ispita, pentru ca îndulcindu-ne din ajutorul Tău, şi cu îngerii Tăi cei sfinţi fiind păziţi, toţi cu credinţă să cântăm: Domnul este ajutorul nostru, nu ne vom teme, căci Tu eşti, Dumnezeule, întărirea noastră, Stăpânitor puternic şi Domn al păcii, şi împărăţia Ta este împărăţie veşnică.

AMIN!”

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Rugăciunea pe care este bine să o rostești în prima zi de școală. Ministrul Familiei: „Ajută tuturor elevilor să treacă cu bine...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce echipă a ajuns direct în semifinală! Concurenților nu le-a venit să creadă: „Sunt șocat! Am rămas stană de piatră...” / VIDEO
  • Ultimul battle a trimis o echipă din cele trei direct în finală
  • Concurenților și juraților nu le-a venit să creadă când au aflat despre cine este vorba
Paparazzi
Vântul i-a jucat feste Mihaelei Buzărnescu! Un pic a lipsit și se lăsa cu o accidentare / PAPARAZZI
  • Vântul i-a jucat feste Mihaelei Buzărnescu!
  • Un pic a lipsit și se lăsa cu o accidentare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni