Singurul fruct pe care îl poți mânca în combinație cu preparate din carne. Secretul dezvăluit de un nutriționist
Probabil că nu te-ai gândit până acum, însă există un fruct pe care îl poți mânca în combinație cu preparate din carne. Iată care este secretul dezvăluit de un nutriționist. Câteva trucuri pentru o friptură pe care o vei digera ușor.
- Fructul pe care îl poți mânca în combinație cu preparate din carne
- Ce a dezvăluit un nutriționist
Multora li se poate părea ciudat să afle că pot mânca fructe în combinație cu preparate din carne, însă adevărul este că există câteva delicatese așa. Iată ce a dezvăluit un nutriționist.
Fructul pe care îl poți mânca în combinație cu preparate din carne
Fructul pe care este bine să îl mănânci în combinație cu preparate din carne are multe beneficii asupra organismului uman, iar specialiștii atrag atenția căă este bine să îl includem în diete dacă vrem să ne bucurăm de un organism sănătos.
Nu este pentru nimeni un secret faptul că trebuie să stăm cât mai departe de grăsimi, iar în acest sens nu este recomandat să mâncăm foarte des carne. Cea mai bună metodă prin care o poți prepara este la grătar.
Probabil că nu te gândeai până acum, însă fructul pe care este bine să îl mănânci în combinație cu preparate din carne este ananasul.
„Ideal ar fi să o consumăm cu o cantitate foarte mare de salată de frunze, de legume verzi. Suportă combinație foarte bună cu orezul integral, quinoa care este foarte vine tolerată de organism și, de asemenea, în combinație cu murăturile. Dar vorbim despre murături obținute prin fermentație lactică, deci în sare, nu cele la oțet. Foarte bună, spre exemplu la o friptură de carne, este salata de varză murată”, a mărturisit nutriționistul Ilona Tudor, potrivit adevarul.ro
Beneficiile consumului de ananas
După cum am precizat și mai sus, ananasul are numeroase beneficii asupra organismului uman. Pentru început, este bine de precizat faptul că acest fruct are multe vitamine, ba chiar mai mult protejează celulele de radicalii rebeli, așa că te poate ține departe de boli grave precum cancerul.
„Singura combinație acceptată a fructelor cu carnea, mai bine spus singurul fruct care face excepție și poate fi combinat cu carnea este ananasul. Bromelaina din compoziția acestuia poate fi asociată cu carnea, pentru că ajută la digestie”, a adăugat ea.
Ananasul întărește sistemul imunitar, ajută la slăbit, îți face oasele puternice, îți protejează vederea, previne hipertensiunea arterială, iar totodată este un bun aliat împotriva viermilor intestinali.