Ce salariu a avut Cătălin Scărlătescu ca chef. I-a recunoscut lui Speak: "Wow..."
Cătălin Scărlătescu se bucură de mult succes în România datorită talentului său în bucătărie. Preparatele sale sunt unele de excepție și toți își doresc să guste o mâncare ieșită din mâinile sale. Acesta a pornit de jos în carieră, reușind, în prezent, să culeagă roadele.
- Ce salariu a avut chef Cătălin Scărlătescu
- De la cine a învățat Cătălin Scărlătescu despre bucătărie
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din țară. Acesta a iubit bucătăria de când era doar un copil iar, odată cu trecerea anilor, a aprofundat tot mai mult.
Preparatele sale sunt unele deosebite, iar mulți clienți își doresc să aibă parte de o astfel de experiență culinară. El a colaborat cu mai multe restaurante din București, iar rezultatele au fost unele de excepție. În curând, chef-ul își va deschide și propriul său restaurant.
Ce salariu a avut Cătălin Scărlătescu
În ceea ce privește salariul avut de Cătălin Scărlătescu, încă din 1994 câștiga sume fabuloase. Acesta a recunoscut în podcast-ul moderat de Speak că primea 1.400 de dolari pe lună, încă de la vârsta de 22 de ani.
Din acel moment, a cerut tot mai mult și nu s-a dus niciodată pe un salariu mai mic. A muncit din greu și a reușit să facă încasări pentru, punând pe picioare restaurantul unde gătea.
„În 1994 salariul meu era de 1.400 de dolari. Eu niciodată din 1994 nu am coborât sub această sumă. Tot timpul am crescut. Am muncit pe bani tot timpul. Aveam vreo trei mașini în acea perioadă. E important cu cine și pentru cine muncești. Eu eram stâlpul care le aduceam lor bani în casă. Dacă eu produceam 30.000 pe lună, mie cât să-mi dai? Dacă nu intra suma corectă, imediat plecam”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcast-ul moderat de Speak.
Cătălin Scărlătescu a fost învățat de bunica sa această artă
Bunica lui Cătălin Scărlătescu i-a dat un mare impuls în viață. În copilărie, i-a arătat ce înseamnă o mâncare cu gust, iar atracția pentru acest domeniu a venit foarte rapid. Juratul de la „Chefi la cuțite” a recunoscut că toată familia sa a lucrat în industrie.
„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, a spus Cătălin Scărlătescu în urmă cu ceva timp.