Acces Direct. Fetița bătută la școală, se ascunde de frică. Părinții și profesorii sunt terorizați de un elev: ”Nu se mai poate” / VIDEO
Într-o școală din județul Mehedinți, un elev îi terorizează pe colegii lui, dar și pe profesori. Acesta suferă de mai multe probleme și este violent cu ceilalți copii în jurul său. Un părinte a ales să facă cunoscut acest caz după ce fiica lui a venit cu capul spart, apoi s-a vărsat suc pe ea.
- Fetiță bătută de un coleg, se ascunde de frică
- Mai mulți elevi sunt terorizați
Mai mulți părinți din Mehedinți sunt revoltați după ce un băiat de la școală și-ar vărsa nervii pe copiii lor și ajung să fie bătuți. Elevul are un comportament agresiv atât cu ceilalți colegi, cât și cu profesorii. Acest caz este asemănător cu cel de la Târgoviște, de zilele anterioare.
Fetiță bătută la școală în județul Mehedinți
Într-o școala gimnazială din Pristol, județul Mehedinți, părinții și profesorii sunt terorizați de comportamentul unei băiat. Acesta are un comportament agresiv față de ceilalți colegi, iar un părinte a ripostat, după ce a văzut cazul din Târgoviște.
Tatăl unei fetițe a fost sunat de la școală pentru a veni să o ia pe elevă după ce s-a turnat suc pe ea. Băiatul se comportă agresiv atât cu colegii, dar și cu dascălii și nimeni nu poate rezolva situația sa.
”S-a turnat suc pe fată. M-a sunat profesoara să vin să iau fata că e udă pe pulover de suc. Era și pe păr plină de suc, vârsat de copil. Se poate întâmpla, dar e problema că el tot face. Am răbdat a doua oară, a treia oară, dar nu se poate. Toți profesorii spun că sunt legați de mâini, că Ministerul Învățământului a zis că un copil cu probleme trebuie să meargă la orice școală. Nu se poate să vină cu capul spart acasă sau cu suc. Mâine mă anunță că a dat-o cu capul de catedră. E un comportament la adresa tuturor copiilor, dar eu mă leg de copiii mei”, a spus tatăl unei fetițe.
Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre acest caz
Avocatul Adrian Cuculis a spus despre procesul prin care un copil cu nevoi speciale ajunge să fie inclus într-o școală „normală” alături de alți elevi. Este nevoie de verificare de către Direcția Copilului, urmând ca apoi să fie supus unei dezbtateri, apoi se obține un certificat. Acest document se poate obține pe baza detalii false, iar profesorii școlii pot încerca reorientarea sa încât să nu mai fie violent.