Acces Direct. Petrecere de pomină cu familia manelistului Adrian Minune și Maria Constantin. Nașii și finii s-au reunit
În preajma sărbătorilor de iarnă, Maria Constantin și Adrian Minune au lăsat concertele pentru un weekend, și-au luat familiile și au plecat într-o mini-vacanță în locuri de poveste, la Curtea de Argeș. Iată cum au petrecut pe cinste nașii și finii, reuniți într-un weekend de poveste, în locuri de basm și cu bucate alese!
- Unde au mers să petreacă nașii și cu finii
- Atmosferă de petrecere, la munte
- Cati Simionescu, cea mai iscusită în bucătărie
Puțini știu că celebrii cântăreți Adrian Minune și Maria Constantin sunt rude. Ce-i drept, cei doi se înțeleg extrem de bine, la fel ca și membrii familiei lor, așadar au decis să petreacă pe cinste departe de casă.
Petrecere de pomină cu familia manelistului Adrian Minune și Maria Constantin
Dacă Adrian Minune a venit cu soția sa, Cati Simionescu, cu fiicele sale, Adriana și Karmen Simionescu și cu fiul lui, Adrian, ei bine, Maria Constantin a venit cu partenerul ei de viață, Robert, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.
Bineînțeles, în centrul atenției au fost chiar bucatele tradiționale pregătite cu dragoste de soția lui Adrian Minune. Cati Simionescu a povestit în exclusivitate la Acces Direct că are o pasiune desăvârșită pentru tot ceea ce înseamnă bucătărie.
Celebrul manelist Adrian Minune a povestit că în familia lor există o regulă pe care Cati Simionescu a impus-o de acum mai mulți ani: copiii să fie chemați la masă de abia după ce masa este gata.
Cati Simionescu, cea mai iscusită în bucătărie
Adrian Minune a mers și și-a trezit fiicele, dar și pe fiul lui, care au fost entuziasmați să vadă ce a gătit mama lor. Cati Simionescu a povestit că preferă să gătească oriunde ar merge, indiferent că este vorba despre vacanță sau relaxare.
Pe de altă parte, Cati Simionescu a dezvăluit că chiar și atunci când a mers cu familia ei într-o croazieră de lux a făcut tot posibilul pentru a intra în bucătăria vasului, pentru a găti. Soția lui Adrian Minune a subliniat faptul că pur și simplu nu se poate abține atunci când vine vorba de bucatele tradiționale.
”Eu în cursul anului nu prea mănânc porc. Durează între trei și patru ore, până când cade așa toată carnea de pe oase, frumos, după scoatem oasele și punem ciolanul la farfurie, cu zeamă, cu condimente, cu de toate. Cu țelină, cu morcov, dar asta la final. Mâncăm bio, să avem vitamine, sănătate”, a povestit Cati Simionescu.