Ce altă pasiune mai are cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite în afară de bucătărie. Alexandru Procopiu: „Banii de care nu am nevoie...”
În ediția de aseară, 27 noiembrie, la Chefi la cuțite a venit un concurent care i-a impresionat pe cei patru jurați. Chef Ștefan Popescu i-a dat cuțitul de aur lui Alexandru Procopiu, un tânăr de 26 de ani din Craiova, pasionat de bucătărie.
- Ștefan Popescu a dat în ediția de aseară cuțitul de aur
- Ce altă pasiune mai are Alexandru Procopiu, concurentul care i-a impresionat pe jurați
Alexandru Procopiu i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite. În ediția de aseară, tânărul a venit cu un preparat neașteptat. Practic, a făcut un desert care seamăna cu o friptură. Concurentul care a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu are 26 de ani și de doi ani s-a repofilat. A lucrat mai întâi în domeniul IT și mai apoi s-a apucat de gătit.
Ce altă pasiune mai are Alexandru Procopiu, cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu
Tânărul s-a născut în Craiova, dar de câțiva ani s-a mutat în București. Alexandru a povestit că a luat această decizie pentru a participa mai multe jocuri de poker, una dintre marile lui pasiuni pe lângă bucătărie. Concurentul spunea că nu țin cont de sume atunci când joacă, ci mai degrabă se bazează pe noroc și pe banii de care se poate lipsi.
„În afară de bucătărie, mai am alte două mari pasiuni: schiatul și pokerul. Pokerul l-am descoperit de mic, din generală, dar atunci luam bătaie și mai apoi am început să studiez și am zis că vreau la București pentru că la București erau mai multe locuri în care pot să joci poker, se țin mai multe turnee de poker. Joc poker și online, și live. Câteodată câștig, câteodată pierd. Nu știu dacă sunt pe plus sau pe minus, nu țin socoteala, joc banii de care nu am nevoie”, a declarat Alexandru Procopiu, la Chefi la cuțite.
A pornit de jos în bucătărie
Alexandru spune că a pornit de jos în bucătărie, iar primul lui contact la modul serios cu gătitul a fost în urmă cu doi ani, atunci când a curățat cartofi. Tânărul recunoaște că mai are multe de învățat în ceea ce privește bucătăria, dar este dornic să facă progrese și chiar să obțină cel puțin o stea Michelin.