Chefi la cuțite, 26 noiembrie 2024. Cine este Filip Dincă, bucătarul de 21 de ani care i-a impresionat pe jurați. Gătește de la o vârstă fragedă și provine dintr-o familie numeroasă
Filip Dincă are 21 de ani și i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite. Tânărul a început să gătească la 9 ani, împreună cu mama lui și și-a transformat pasiunea într-o meserie, căci este bucătar. A urmat o școală în domeniu și și-a început cariera în bucătăria unui hotel din București.
- Filip Dincă are 21 de ani și a început să gătească de la o vârstă fragedă
- Tânărul i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite
Filip Dincă s-a născut în Târgoviște, într-o familie cu zece frați. Concurentul a venit la Chefi la cuțite alături de una dintre surori și una dintre cumnate. Tânărul spunea că are mari emoții, chiar dacă are o experiență de câțiva ani în bucătărie.
Cine este Filip Dincă, bucătarul care i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite
Filip Dincă spune că în copilărie și-a dorit să devină cofetar, ca mai apoi să își dorească să devină unul dintre cei mai cunoscuți bucătari. A început să gătească la 9 ani, împreună cu mama lui. Concurentul declara că vrea să își dedice toată viața bucătăriei și a reușit să îi impresioneze pe jurați, care i-au oferit patru cuțite.
„Am toată viața înainte să devin un bucătar bun. Asta îmi doresc, nici nu știu de cât timp îmi doresc pentru că întotdeauna mi-am dorit. Este tot ce am în acest moment și vreau să îmi dedic toată viața meseriei ăsteia. Îmi doresc să devin unul dintre cei mai buni bucătari (...) Este o presiune pentru că este o emisiune unde sunt chefi și poate dintre cei mai buni bucătari români (...) Cred că atunci când am intrat pentru prima dată în bucătărie aveam 8-9 ani și am început să gătesc cu mama și mi-am dat seama că este o pasiune și că vreau să fac asta”, a declarat Filip Dincă, la Chefi la cuțite.
A lucrat la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din București
Filip Dincă a făcut o școală de bucătari, iar mai apoi s-a mutat în București. Tot în Capitală și-a început și cariera, căci a lucrat în bucătăria unuia dintre cele mai cunoscute hoteluri din București. Tânărul recunoaște că este la început de drum și că mai are multe de învățat, dar spune despre el că este un bun ascultător și că este dispus să învețe.