Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2025. O nouă amuletă a fost pusă în joc. Cine va degusta preparatele
Publicat pe 30.11.2025 la 21:04 Actualizat pe 30.11.2025 la 21:24
A fost pusă o nouă amuletă în joc, la Chefi la cuțite. Jurații au gătit la munte și au avut de extras câte un bilețel. Ștefan Popescu a fost cel care a decis cu ce ingredient va găti fiecare jurat.
- A fost pusă o nouă amuletă, la Chefi la cuțite
- Ce probă au primit jurații
Jocul de amuletă difuzat în această seară, de la Chefi la cuțite, a fost filmat la 1.200 de metri altitudine, în satul Peștera din comuna Moeciu, Brașov. Cei patru jurați au avut de gătit cu câte un tip de brânză pentru o amuletă care aduce un avantaj important.
O nouă amuletă pusă în joc, la Chefi la cuțite
Irina Fodor i-a anunțat pe jurați că trebuie să extragă câte un bilețel dintr-un bilețel. Ștefan Popescu a extras bilețelul cu numărul 1, astfel că el a decis pentru restul juraților.
Irina Fodor le-a explicat faptul că au la dispoziție 45 de minute pentru a include un tip de brânză în rețeta lor. Alexandru Sautner a spus mai apoi că ar fi vrut să gătească cu cașcaval afumat, însă a primit altceva.
Ce avantaj obține cel care câștiga amuleta
Amuleta pusă în joc este una importantă. Juratul care o va câștiga va putea salva un concurent de la eliminare, indiferent de echipă.
„Având în vedere că tema este destul de simpluță și confortabilă, nu mai avem 30 de minute, avem 45 de minute (...) Miza zilei este următoarea: ai puterea să salvezi de la eliminare un concurent din orice echipă”, a anunțat Irina Fodor, la Chefi la cuțite.
„Avem o amuletă de top, se poate salva sezonul”, a spus Ștefan Popescu
Jurații au spus că este un avantaj semnificativ și fiecare vrea să îl obțină.
„Cea mai mică echipă are cuțitul de aur și doi concurenți. Îți dai seama cât de greu este de luat această amuletă”, a spus și Alexandru Sautner.
Cea care va degusta preparatele este Oana Coantă. În 2019, a fost desemnată Femeia bucătar a anului de către un ghid gastronomic francez. Ultima amuletă a fost câștigată de Chef Orlando Zaharia.