Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere la Parchet Biancăi Drăgușanu. Reacția ei după ce blonda a publicat poze cu ea goală: ”Nu e vina mea că Gabi nu o ia de navastă”

Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere la Parchet Biancăi Drăgușanu. Reacția ei după ce blonda a publicat poze cu ea goală: ”Nu e vina mea că Gabi nu o ia de navastă”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 18.10.2021 la 15:02 Actualizat pe 18.10.2021 la 15:02

Claudia Pătrășcanu nu a stat pe gânduri și a reacționat după ce Bianca Drăgușanu a publicat pe Instagram imagini cu ea goală, din urmă cu mai mulți ani. Cântăreața spune că i-a făcut plângere la Parchet și că se se aștepte să fie chemată în fața instanței.

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu

arhiva

Showbizul e în plin scandal, de data aceasta între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, cele două femei din viața lui Gabi Bădălău, actuala iubită și viitoarea fostă soție. După ce Bianca Drăgușanu s-a simțit atacată de Claudia Pătrășcanu, aceasta a publicat imagini dure cu artista complet goală, de pe vremea când se fotografia în acest fel.

Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere Biancăi Drăgușanu la parchet

Mai mult de atât, diva a ținut să facă și declarații dure care nu i-au picat deloc bine Claudiei Pătrășcanu și pentru care acum a decis să meargă la Parchet să depună o plângere împotriva vedetei.

La Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a precizat că nu înțelege de ce se bagă Bianca Drăgușanu în viața sa și de ce îi jignește familia, copii și mama, fără să-i facă nimic.

”Femeia aceasta de când are o relație sau nu știu cum pot să o numesc cu Gabi încontinuu mă șicanează, mă jignește și nu doar pe mine, o face în primul rând public și de pe telefoane private. Mă jignește, îmi jignește familia și copiii. Am primit telefon cu număr ascuns în care turuia și scotea pe gură niște jigniri cum n-am auzit în viața mea. I-am făcut plângere penală la parchet, să se aștepte dintr-un moment în altul. A jignit-o pe mama mea printr-un audio vocal cu niște jigniri. Ce treaba are ea, de ce intervine, de ce se bagă, nu e problema mea de ce nu e ea acceptată în această familie. Nu mă interesează că Gabi nu o va lua niciodată soție, vă asigur de lucrul ăsta, vă pot da în scris.”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău nu vrea nuntă cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a mai precizat la Antena Stars că ea nu are nicio vină că e încă soția lui Gabi Bădălău, asta deoarece divorțul nu a fost finalizat.

Totodată, vedeta susține că dacă până acum Biancăi Drăgușanu i-a mers cu fetele de oraș să le jignească ca la ușa cortului și fără să se facă nimic în acest caz, ei bine, Claudia Pătrășcanu susține că în cazul ei lucrurile nu vor rămâne așa.

Artista mai precizează că Bianca Drăgușanu are frustări din cauza faptului că familia lui Gabi Bădălău nu o vrea, iar de asemenea nici fiul de milionar nu și-ar dori o soție ca ea, după cum a spus Claudia Pătrășcanu.

”Să nu uităm de unde a plecat și ce face, dacă aceasta e supărarea ei și că mă jignește, nu e vina mea că Gabi nu o ia de nevastă. Eu cunosc standardele acelei familii, Gabi nu-și dorește o soție ca Bianca, o soție ca nu știu cine. Are frustrările ei, nu pot să înțeleg de ce nu se oprește cu jignirile despre familia mea, l-am rugat pe Gabi să o facă să o înceteze, mi-a zis că nu are cum să o facă să se potolească, mi-a zis că dă-o în colo de ...”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătărșcanu: ”Se crede buricul pământului”

Claudia Pătrășcanu a mai precizat că Bianca Drăgușanu se crede ”buricul pământului”, însă realitate toată lumea știe cine e de fapt. Din cauza faptului că i-a jignit mama și copii, cântăreața nu vrea să se oprească aici și vrea să o facă pe vedetă să plătească pentru toate aceste cuvinte dure.

”Ce vine am eu că încă sunt legată de Gabi Bădălău printr-un act, că mă cheamă Bădălău, ce vină am eu, știu foarte bine cu ce se ocupă femeia asta. Femeia asta trăiește din vise, din strategii. Înainte să dea cu parul și să vorbească cu urât de alte persoane, să gândească bine, că dacă cu fetele de 24 de ani îi merge, cu mine nu îi merge. Sunt convinsă că Gabi i-a spus să înceteze, dar ea se crede buricul pământului. Ce treabă ai tu cu copii, când aud că spune cineva de mama care m-a crescut pe mine și fratele meu, să spună cineva de familia mea, dar cum să accept, n-are pic de bun simț, nu mai pot nici eu”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere la Parchet Biancăi Drăgușanu. Reacția ei după ce blonda a publicat poze cu ea goală: ”Nu e vina mea că Gabi nu o ia de navastă”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop
Cât de nociv este postul negru pentru organism. O mulțime de credincioși îl țin în Vinerea Mare
  • Cât de mult afectează postul negru sănătatea
  • La ce trebuie să fie atenți oamenii
Emisiuni TV
Star Matinal. Geanina Ilieș, scutită de pregătirile de Paște. Cât de bine se înțelege cu mama ei, care se ocupă de tot, în fiecare an / VIDEO
  • Geanina Ilieș, scutită de pregătirile de Paște
  • Cât de bine se înțelege cu mama ei, care se ocupă de tot, în fiecare an
Beauty & Lifestyle
Banc: "De ce îşi vopsesc oltenii maşinile în roşu de Paște?" Răspunsul îți va aduce zâmbetul pe buze
  • Cele mai bune bancuri
  • Glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze
Stiri interne
Caz îngrozitor în Italia. O româncă a fost găsită moartă în casă. Care ar fi cauza decesului
  • O româncă a murit dubit în Italia
  • Care ar fi cauza decesului
Emisiuni TV
Star Matinal. Problemele de sănătate au apropiat-o pe Monica Anghel de Dumnezeu: „Sunt recunoscătoare”. Cum va petrece Paștele în acest an
  • Problemele de sănătate au apropiat-o pe Monica Anghel de Dumnezeu
  • Cum va petrece Paștele în acest an
Stiri interne
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri, cât un bloc cu 5 etaje. Ce spun experții: "Indicile duc către ..."
  • Este risc maxim de prăbuşire a clădirilor din zona craterului format pe strada din Slănic
  • Groapa are o adâncime de 18 metri, cât un bloc cu 5 etaje
  • Ce spun experții
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Când se vor bucura românii de următoarea minivacanță. Mai sunt doar câteva săptămâni
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
recomandare pe antena3.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul zilei pentru șoferi! Care sunt prețurile de astăzi ale carburanților în România
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutoare de 50.000 de euro pentru o categorie de persoane. Condiții pentru a încasa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”