Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Decizia uluitoare a judecătorilor în cazul lui Alex Bodi! Avocatul său a dezvăluit pentru Antena Stars ce riscă afaceristul la începutul anului! / VIDEO

Decizia uluitoare a judecătorilor în cazul lui Alex Bodi! Avocatul său a dezvăluit pentru Antena Stars ce riscă afaceristul la începutul anului! / VIDEO

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 31.12.2020 la 16:52 Actualizat pe 31.12.2020 la 16:53

Judecătorii au luat o decizie uluitoare în cazul lui Alex Bodi! Avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu a oferit declarații în exclusivitate pentru Antena Stars despre ceea ce riscă afaceristul la începutul anului următor! Detalii incredibile!

Ce decizie au luat judecătorii în cazul lui Alex Bodi?

Instagram

Alex Bodi continuă să se mențină pe prima pagină a tabloidelor, după ce a fost eliberat și se află în arest la domiciliu. La scurt timp după această decizie, judecătorii au mai luat o hotărâre neașteptată, dezvăluită chiar de avocatul său.

Ce decizie uluitoare au luat judecătorii în cazul lui Alex Bodi

Întrebat despre ce se întâmplă în prezent cu dosarul lui Alex Bodi, avocatul său a mărturisit că există doar acte de urmărire penală, acestea fiind supuse confidențialității. Tot el a declarat că sunt făcute audieri și sunt adunate proble de către oamenii legii, însă mai mult în ceea ce-i privește pe ceilalți inculpați.

„În momentul ăsta sunt doar acte de urmărire penală care sunt supuse confidențialității. Sunt făcute audieri în dosar, sunt adunate probe din acte și documente, dar mai mult pentru ceilalți inculpați, nu pentru Bodi și până la această dată nu se fac decât acte de urmărire penală sub supravegherea procurorului, dar ce pot să vă confirm 100% este că nu-l privesc pe el”, a spus avocatul lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Avocatul afaceristului, declarații în exclusivitate pentru Antena Stars

În legătură cu bunurile lui Alex Bodi aflate sub sechestru, avocatul afaceristului a spus că luna viitoare va exista o cerere de ridicare a sechestrului. Mai exact, acestea au fost cerute înapoi, după ce nu s-ar fi identificat nicio legătură directă între faptele pentru care este cercetat fostul soț al Biancăi Drăgușanu și sumele cu care și-a achitat ceasurile.

„O să avem luna viitoare cerere de ridicare a sechestrului. Noi am făcut o solicitare să i se ridice sechestrul lui Bodi. Știți că a luat niște bani, 14 mii de euro și ceasuri. Nu au reușit, nu au identificat până la ora aceasta nicio legătură directă între faptele pentru care este el cercetat și sumele de bani cu care omul și-a cumpărat ceasurile. Atâta vreme cât tu nu poți să faci o legătură între proveniența banilor care implică achizițiile de bunuri care nu sunt achiziții ilicite, faptul că a pus un sechestru de dragul de a-l pune, nu ține. Și am cerut bunurile înapoi”, a continuat el.

Ce riscă fostul soț al Biancăi Drăgușanu la începutul anului viitor

Totodată, avocatul lui Alex Bodi a mărturisit că înfățișarea în fața instanței va avea loc chiar la începutul anului 2021, mai exact pe data de 8 ianuarie, iar atunci se va decide în urma cererii dacă este sau admisibilă ridicarea sechestrului.

„Urmează să ne judecăm acum în ianuarie și să vedem care e soluția instanței de la Craiova. Înfățișarea va fi pe data de 8 ianuarie. Atunci se va hotărî, pe cererea noastră, dacă ridicarea sechestrului este admisibilă sau nu.”, a adăugat avocatul afaceristului.

Întrebat când se va hotărî definitiv dacă Alex Bodi va rămâne sau nu în arest la domiciliu, avocatul său a transmis că pe data de 11 ianuarie va avea loc termenul de verificre a măsurii, însă nu știe data concretă.

„11 ianuarie este termenul de verificare a măsurii, dar nu știu data, pentru că nu am fost anunțați exact de Curte, deci se va reface o regularizare a verificării măsurii, dacă vor menține arestul la domiciliu, dacă nu vom schimba în control judiciar, o să cerem chestia asta și se va decide dacă va mai rămâne încă o lună în arest la domiciliu sau se transformă în arest judiciar”, a mai spus el.

Tot avocatul său a declarat că urmărește acum ca Alex Bodi să se poată ocupa de activitățile din România la fel ca în perioada de dinaintea dosarului. El a transmis însă că fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu va putea pleca din România.

„Urmăresc să poată să își desfășoare activitățile în România așa cum și le desfășura și înainte de dosar, nu va putea părăsi România, dar cel puțin se va putea deplasa pe tot teritoriul României și va putea să își vadă de viața lui șu de activitățile lui economice, de firme șu ce are în România”, a transmis avocatul.

În final, acesta a mai transmis că Alex Bodi va mai avea restricții în ceea ce privește relația cu celelalte părți implicate în dosar. Avocatul omului de afaceri a susținut că regimul de analiză al fostului partener al Biancăi Drăgușanu nu se compartă cu cel al celorlalți.

„Va mai avea restricții ce țin de relația cu părțile implicate în dosar, ca și acum. Și, evident că la controlul judiciar o să aibă o zi când o să se vadă cu ofițerul de supraveghere. (...) Nu știu ce fac ceilalți inculpați, dar eu vreau ca el să fie scos din această cauză și procurorii să dea cât mai repede o soluție, pentru că regimul lui de analiză în acest dosar nu se compară cu al celorlalți. (...) Egalitatea de tratament în acest dosar nu poate fi pusă în discuție”, a conchis el.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Decizia uluitoare a judecătorilor în cazul lui Alex Bodi! Avocatul său a dezvăluit pentru Antena Stars ce riscă afaceristul la începutul anului! / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Gest incredibil! Oana Radu va cânta gratis la evenimente! Cine poate fi scutit de câteva mii de euro: ”Nu au bănuți...” / VIDEO
  • Oana Radu acceptă să cânte gratuit la evenimente
  • În ce condiții a luat această decizie
Stiri interne
Familia lui Florin, tânărul mort în accidentul din Constanța, împietrită de durere. Băiatul nu obișnuia să conducă cu viteză: ”El era aruncat din maşină”
  • Declarațiile dureroase ale rudelui lui Florin
  • Tânărul a murit de ziua lui de nume
Showbiz intern
Scandalul ”Buzz House” a luat sfârșit! Selly și Adrian Elicopter de Luptă s-au împăcat! Și-au cerut scuze unul de la celălalt: ”Din cauza orgoliului meu” / VIDEO
  • Selly și Adrian Elicopter de Luptă s-au împăcat
  • Ce impact a avut scandalul momentului în cazul lor
Horoscop
Top 3 cele mai bogate zodii ale lunii mai. Urmează cea mai prosperă perioadă din an
  • Cele mai bogate zodii ale lunii mai
  • Nativii vor trăi momente de vis
Emisiuni TV
iUmor. Romică Țociu, moment de excepție! Au venit pe scenă cu un grătar și au prăjit mici: ”Vrem să îi gustăm” / VIDEO
  • Cornel Palade și Romică Țociu au prăjit mici pe scena iUmor
  • Cum au reacționat jurații
Beauty & Lifestyle
Alimentele pe care nu ai voie să le mănânci în Săptămâna Mare, chiar dacă sunt de post. Care este motivul
  • Ce alimente de post sunt interzise în Săptămâna Mare
  • Urmează una dintre cele mai importante perioade pentru creștini
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante