Rețeta de mici făcută de Brigitta Gheorghe. Cum să te pregătești pentru 1 mai cu un preparat special
Brigitta Gheorghe a prezentat o rețetă de mici speciali pentru 1 mai. Preparatul va fi gata în doar câteva minute, fiind o creație proprie.
- Rețeta de mici făcută de Brigitta Gheorghe
- Cum să te pregătești pentru 1 mai cu un preparat special
Brigitta Gheorghe și-a dorit să facă o rețetă specială de mici, mai ales că urmează 1 mai. Aceasta a făcut o reinterpretare a rețetei clasice, pentru un gust deosebit. Cum se prepară micii, conform fostei concurente de la Chefi la cuțite.
Rețeta pentru micii pentru 1 mai este una simplă, dar de efect. Ei vor avea o crustă de boabe de muștar, apoi se afaugă mai multe alimente, pentru ca farfuria să fie perfectă și să uimiți pe toată lumea.
Mici în crustă de boabe de muștar
- mici
- boabe de muștar
- muștar
- bere
- smântână lichidă
- hrean
Mod de preparare
Micii se scot din caserolă, apoi se tăvălesc în boabe de muștar. Apoi se pun în tavă și se întorc cu ajutorul unui clește, pentru a rămâne întregi. Se adaugă unt în tigaie, apoi se lasă să se topească. Separat se taie cartofi, ce au fost anterior fiert. Ei se adaugă în tigaie cu unt și se lasă la prăjit.
Peste mici se adaugă bere și se lasă la prăjit. După ce se iau micii de pe foc, în tigaie se pune smântână lichidă pentru a se face un sos. Micii se înfășoară în bacon și se pun în tigaie alături de ceapă și hrean. Ei se vor despica pe jumătate, apoi se adaugă muștarul.
Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a făcut o farfurie specială, având mai multe alimente incluse. A adăugat cartofii anterior prăjiți, alături de sos și frunze de sfeclă.