Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte fosta concurentă de la America Express. De ce a luat această decizie
Alexia Eram are multă grijă de coropul său, motiv pentru care merge la sală în mod frecvent și consumă alimente sănătoase. De data aceasta, a ținut post intermitent timp de 36 de ore și a surprins pe toată lumea cu decizia luată.
- Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore
- Cum se simte fosta concurentă de la America Express
Alexia Eram a luat o decizie neașteptată pe care a împărtășit-o cu fanii din mediul online. Fosta concurentă de la America Express nu a mâncat nimic timp de 36 de ore, reușind să se bucure de toate beneficiile pe care le oferă postul intermitent organismului.
Alexia Eram nu a mâncat nimic 36 de ore
Alexia Eram este o influenceriță cunoscută de la noi din țară și foarte prezentă pe rețelele de socializare. De data aceasta, le-a arătat fanilor o provocare pe care a încheiat-o cu succes. Nu a consumat nimic timp de 36 de ore și recunoaște că a fost dificil. Postul intermitent aduce o mulțime de beneficii organismului, însă nu toată lumea poate să reziste o perioadă atât de lungă fără să se hrănească.
Fosta concurentă de la America Express a avut parte de o provocare dificilă. Cu toate că a simțit senzația de foame toată ziua, s-a ținut tare și a consumat cât mai multe lichide, ceai, apă sau cafea neîndulcită. Deși provocarea era de 24 de ore, a ajuns până la 36 de ore, alegând să mănânce micul dejun următoarea zi, în loc de cină.
”Pot spune că am îndeplinit challenge-ul, în jumătate de oră se fac 24 de ore de când nu am mâncat, dar pentru că este târziu, am zis de ce nu, să îl prelungesc și să mănânc de dimineață. Cred că pot să rezist. Mi-am făcut o cafea fără lapte, foarte rar la mine asta pentru că sunt fan cappuccino. Mai trag puțin de mine și apoi mă culc”, a spus Alexia Eram pe contul său de Instagram.
Beneficiile postului intermitent
Postul intermitent are numeroase beneficii pentru organism, iar multe vedele îl practică. Studiile arată că fastingul poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină, nivelurile de zahăr din sânge și alți factori de risc pentru boli metabolice precum diabetul de tip 2 și bolile de inimă.
Protejează împotriva bolilor. Unele cercetări sugerează că fastingul poate avea efecte antioxidante și antiinflamatorii, care pot reduce riscul de boli cronice precum cancerul și bolile neurodegenerative.
Poate îmbunătăți funcția cognitivă, creșterea clarității mentale și îmbunătățirea concentrării. Este posibilă extinderea duratei de viață și poate încetini procesul de îmbătrânire.
Fastingul poate fi eficient pentru pierderea în greutate prin reducerea aportului caloric și stimularea metabolismului. De asemenea, poate ajuta la scăderea grăsimii corporale și la menținerea masei musculare.