Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Andreea Podărescu vrea să uite complet de trecut. Ce momente grele a traversat bruneta în urmă cu doar câțiva ani: ”Am încheiat definitiv acel capitol”

Andreea Podărescu vrea să uite complet de trecut. Ce momente grele a traversat bruneta în urmă cu doar câțiva ani: ”Am încheiat definitiv acel capitol”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 25.04.2023 la 23:33 Actualizat pe 25.04.2023 la 23:33

Andreea Podărescu a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu doar câțiva ani, însă acum viața brunetei a revenit pe un făgaș normal. Vedeta susține că a încheiat definitiv capitolul urât pe care l-a traversat și acum se gândește doar la prezent și viitor. Care au fost momente cumplite prin care a fost nevoită să treacă.

În urmă cu doar câțiva ani, Andreea Podărescu a trecut prin momente de coșmar în relația pe care a avut-o cu fostul ei partener, relație din care a rezultat un copil ce astăzi bruneta îl crește de una singură.

Andreea Podărescu își dorește să uite complet de trecut. În urmă cu câțiva ani a treversat clipe de groază

Bruneta a decis să se despartă de bărbat, însă separarea a fost una extrem de urâtă, după cum spunea chiar Andreea Podărescu în trecut, asta deoarece bărbatul a agresat-o fizic și verbal în repatate rânduri și bruneta a fost nevoită să treacă prin clipe de groază în care viața i-a fost pusă în pericol.

După ce într-un final a reușit să se separe de bărbat, după ce a cerut ordine de restricție împotriva lui, pentru a fi sigură că e în siguranță, viața brunetei nu a fost însă cu mult mai ușoară. Fiind o mamă singură, a trebuit să-și crească băiețelul fără a avea parte de susținerea tatălui lui.

Ea a povestit în repetate rânduri că bărbatul nu s-a interesat niciodată de fiul său, nici nu i-a plătit pensia alimentară și nici nu și-a dorit să-l vadă. Acum, după ce anii au trecut, Andreea Podărescu susține că e liniștită, fericită și nu mai vrea să-și amintească de trecut, bucurându-se de prezent și de viitor.

”Pentru mine trecutul e pur și simplu îngropat și nu îmi mai doresc să mai discut niciodată în viața mea despre tot ce s-a întâmplat în trecutul meu și despre anumite persoane. Am încheiat definitiv acel capitol din viața mea și nu vreau să-l mai dezgrop niciodată”, a spus Andreea Podărescu despre perioada grea prin care a trecut, pentru Spynews.ro.

Andreea Podărescu are o nouă relație

Astăzi, Andreea Podărescu a depășit suferința creată de trecut și zâmbește din nou. Bruneta are pe cineva alături, are un nou iubit, însă nu își mai dorește să se afișeze și să dezvăluie prea multe despre relație. Ea susține că a învățat că atunci când te afișezi, nu este tocmai bine și preferă să țină departe povestea ei de dragoste.

”Da, eu am o relație de mai mult timp, dar nu doresc să mă mai afișez cu relația mea pentru că nu vreau să mai dau curs energiilor negative”, ne-a mai spus Andreea Podărescu.

Bruneta ne-a vorbit și despre băiețelul ei, cea mai importantă persoana din viața sa. Micuțul, în vârstă de aproape cinci ani, este cel pentru care Andreea Podărescu luptă și vrea să-i ofere o viață frumoasă și fără griji.

”Mă ocup de creșterea copilului în totalitate, vreau să-i dau o creștere frumoasă. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă și copilul meu e sănătos, mai are puțin și termină grădinița, mă gândesc la studiile pe care mi le doresc pentru copilul meu ca să-i fie bine, iar asta e tot ce contează. Doar atât îmi doresc, îmi doresc ca copilul meu să fie sănătos, să fie bine, să fiu și eu sănătoasă să mă pot ocupa în continuare de el”, a mai spus Andreea Podărescu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Andreea Podărescu vrea să uite complet de trecut. Ce momente grele a traversat bruneta în urmă cu doar câțiva ani: ”Am încheiat definitiv acel capitol”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
  • Un bărbat de 47 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri
  • Autorii crimei oribile: un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său
Showbiz intern
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
  • Cum a fost surprins Ronald Gavril la întoarcerea în România, de către Anamaria Prodan
  • Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Emisiuni TV
Star Matinal. Cătălin Botezatu, amintiri din școala generală. La ce vârstă s-a îndrăgostit pentru prima dată: "Am fost pe golăneală..." / VIDEO
  • Ce amintiri are Cătălin Botezatu din școala generală
  • Designerul a spus la ce vârstă s-a îndrăgostit prima oară
Stiri interne
Ce despăgubiri vor primi familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Sumele sunt uriașe
  • Ce despăgubiri vor primi familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai
  • Sumele sunt uriașe
Emisiuni TV
Star Matinal. Oana Marica, prima apariție publică după despărțirea de Adrian Mititelu Jr. Vedeta a atras toate privirile / VIDEO
  • Prima apariție publică a Oanei Marica după despărțirea de Adrian Mititelu Jr.
  • Vedeta a atras toate privirile
Emisiuni TV
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
  • Nuntă mare în familia Castellano
  • Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au atacat un bărbat pe stradă şi l-au bătut până l-au omorât: "I-au dat cu bâta"
recomandare pe as.ro
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre cel mai sănătos înlocuitor al zahărului. Nu schimbă gustul alimentelor și este la îndemâna oricui
recomandare pe antena3.ro
Cea mai nouă peşteră din România, o destinație turistică spectaculoasă. Are sistem de iluminare și monitorizare
recomandare pe antena3.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care strălucesc pe toate planurile. Au noroc colosal la bani, în dragoste și carieră
recomandare pe playtech.ro
Cel mai simplu truc pentru ca salata verde să rămână proaspătă chiar și o săptămână
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Mai mulți bani pentru acești fermieri! S-a luat decizia oficială!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț de ultimă oră pentru clienții Hidroelectrica! Ce se întâmplă cu facturile!
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor