Cabral, ironie la Cătălin Scărlătescu: "Pari ceva traficant care i-a răpit pe ..." Cum a reacționat celebrul chef
Cabral a făcut o ironie la adresa lui Cătălin Scărlătescu. După ce juratul de la “Chefi la cuțite” a făcut publică o fotografie, în care se afla în mașină, alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, prezentatorul TV a avut un comentariu care a adunat peste trei mii de reacții în mediul online.
- Cabral, ironie la Cătălin Scărlătescu
- Cum l-a numit prezentatorul TV pe celebrul chef
- Cum a reacționat juratul Chefi la Cuțite
Cătălin Scărlătescu a făcut publică, pe rețelele de socializare, o fotografie în care apare alături de chef Florin Dumitrescu și chef Florin Bontea, în mașină. Cabral a făcut o ironie la adresa juratului de la “Chefi la cuțite”. Prezentatorul TV a avut un comentariu care a adunat peste trei mii de reacții în mediul online.
Cabral, ironie la Cătălin Scărlătescu
În cursul zilei de ieri, Cătălin Scărlătescu a făcut publică o fotografie, pe Facebook, în care apare alături de chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea, în mașină, pe bancheta din spate.
"În poza asta pari ceva traficant care i-a răpit pe oamenii ăia cinstiți de lângă el ...", a fost comentariul scriu de Cabral, comentariu care a strâns peste trei mii de reacții de la internauți.
Chef Scărlătescu nu a fost deloc deranjat de gluma făcută de Cabral, iar reacțiile pe care le-a adunat comentariul prezentatorului tv, așa cum spuneam și anterior, peste treii mii, sunt semn clar că o mulțime de persoane "au gustat" gluma.
Cariera lui Cătălin Scărlătescu în bucătărie
Înainte să devină atât de cunoscut, chef Cătălin Scărlătescu a avut multe de "îndurat". Juratul de la Chefi la Cuțite a vobrit, în urmă cu ceva vreme, despre începuturile carierei sale.
„Prima mea întâlnire cu restaurantul a fost undeva prin anul 1987, nu lucram chiar ca ospătar. (...) M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă. Am făcut un curs de preparat peşte la Academia Gastronomică Kempinski din Berlin. Abia la Koln, am dat peste mentorul meu, Filippo Nisi, un sicilian care ţine de 25 de ani o cârciumă, într-un oraş cu peste 5.000 de restaurante. M-a angajat dupa ce mi-a zis să-i tai o ţelină, i-am taiat-o şi am aruncat-o în tigaie. Apoi, am plecat iar în Germania, unde am început încet, încet să lucrez în restaurante pretenţioase, de top, printre care Kempinski Sporting Club Badsarrow, a urmat Filippo Nisi în Koln.", spunea Cătălin Scărlătescu.