Ce alimente consumă Andreea Raicu la micul dejun. Secretul pentru o siluetă de invidiat: ”Îmi ajută creierul”
Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și are o talie de invidiat. La 46 de ani, ea este un exemplu bun de urmat, însă este și strictă cu activitatea sa. Face sport și are un regim alimentar bine pus la punct, renunțând să mai consume preparate care nu sunt sănătoase.
- Andreea Raicu, atentă la alimentația sa
- Ce mănâncă vedeta la micul dejun
Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și reușește să se mențină foarte bine. Pe lângă antrenamentele pe care le face, fosta prezentatoare TV este atentă și la alimentația sa. În urmă cu mai mulți ani a renunțat la carne, iar acum micul dejun este o masă foarte importantă pentru ea.
Ce alimente mănâncă Andreea Raicu la micul dejun
Andreea Raicu s-a retras din televiziune în urmă cu un deceniu, iar de atunci a făcut mai multe schimbări cu privire la alimentația și stilul său de viață. Vedeta a renunțat la carne în urmă cu câțiva ani, iar preparatele alese sunt naturale.
La vârsta de 46 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat. Pe lângă exercițiile de la sala de fitness, ea face yoga și meditează. Nici alimentația nu a fost lăsată mai prejos, iar de curând le-a arătat fanilor săi ceea ce consumă la micul dejun. Andreea Raicu a renunțat la alimentele dulci la prima oră a dimineții și a ales un ou fiert cu pâine fără gluten, brânză fără lactoză și avocado cu lămâie.
După spusele sale, alimentele consumate îi ajută creierul să funcționeze cât mai bine pentru că au omega, fiind și extrem de hrănitoare.
„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
Andreea Raicu își face plăcerile alimentare
Andreea Raicu nu renunță la micile pofte pe care le are în viața de zi cu zi. Dacă are poftă de înghețată sau alte alimente cu multe calorii, nu le evită, ci le consumă, făcând asta cu moderație. Vedeta nu mai consumă carne de mai mulți ani și recunoaște că se simte mult mai bine.
„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. (…). Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine”, a mai povestit vedeta.