Live acum Viaţa fără filtru (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Ce spune Ianis Hagi înainte de nunta anului la Domeniul Știrbey Vodă! Mesajul transmis tuturor suporterilor României

Ce spune Ianis Hagi înainte de nunta anului la Domeniul Știrbey Vodă! Mesajul transmis tuturor suporterilor României

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 13.07.2024 la 11:39 Actualizat pe 13.07.2024 la 17:31

Mâine, pe 14 iulie, Ianis Hagi și soția lui, Elena, își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Se anunță un eveniment cu clasă, stabilit în cele mai mici detalii de șase luni. Fotbalistul se pregătește intens și de un alt capitol important în cariera lui: calificarea la mondiale.

Mesajul lui Ianis Hagi adresat suporterilor României înainte de nunta cu Elena

spynews.ro

La 25 de ani, Ianis Hagi se laudă cu o carieră de succes. Tânărul se pregătește de ziua în care se va căsători religios cu soția lui, Elena Hagi, dar evident, este cu gândul și la fotbal.

Mesajul lui Ianis Hagi pentru suporterii României

Într-un interviu acordat pentru Observator, Ianis și Elena Hagi au vorbit despre nunta lor, un eveniment cu clasă care va avea loc mâine, pe 14 iulie, la Domeniul Știrbey Vodă. Fiul lui Gheorghe Hagi consideră că a fost născut pentru fotbal și crede că echipa națională s-a descurcat de minune la EURO 2024.

Ianis Hagi spune că a fost surprins plăcut să vadă cât de mulți oameni au susținut echipa națională sau au ieșit în stradă. Chiar dacă drumul României la EURO 2024 s-a terminat după meciul cu Olanda, Ianis Hagi spune că totuși mai există o speranță, de această dată reprezentată de calificarea la mondiale.

„A fost un European reușit pentru echipa națională. Eu cred că cel mai pozitiv lucru este că am readus acel spirit de luptători, de învingători poporului român, i-am făcut mândri, i-am scos în stradă și i-am făcut să spere. Când speri, când visezi, este probabil cel mai frumos lucru, fiindcă îţi aduce aminte de momentele tale din copilărie, când visai la orice, simțeai că totul este posibil în viață și ai libertatea aceea. Cred că asta a câștigat România după acest campionat european. Dar în același timp, noi suntem conștienți că am ridicat și ștacheta, suntem conștienți că va fi mult mai greu. Nivelul nostru fotbalistic, nivelul nostru ca și joc colectiv, va trebui să fie mult mai bun. Suntem conștienți de ce putem face, realiști în același timp și bucuroși că am scos România în stradă, așa cum am spus-o la conferința de presă înainte de European”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru Observator.

Suporterii au avut un rol important în succesul avut de Echipa Națională. La fiecare reprezentație a echipei, românii au făcut adevărate spectacole și au arătat că îi susțin pe fotbaliști în fiecare moment. Iania Hagi afirmă că odată cu această perioadă a campionatului s-a adus mai multă speranță în societate, urmând să aibă un ipact major pentru generațiile care vor veni.

„Enorm, enorm. Vorbeam înainte de meci cu Ucraina în echipă, că deja veniseră foarte mulți români în Germania să ne susțină, însă știam ce înseamnă o victorie, știam că totul se va dubla, se va tripla. Și, cum am spus, este speranța aceea pentru societate, pentru generația care va urma să inspirăm așa cum alții la rândul lor ne-au inspirat pe noi, ne-au arătat calea și noi suntem într-o poziție acum unde putem avea impact asupra următoarei generații și contează probabil fiecare meci, fiecare secundă și cred că asta s-a și văzut, nu? Pentru noi a contat fiecare secundă, chiar și la 1-0, 2-0 sau 3-0 cu Olanda, noi încă speram, încă încercam, încă simțeam că nu se va termina meciul până când nu întoarcem scorul. Și probabil și de asta 15-20 minute după meci fanii au stat acolo și ne aplaudau”, a adăugat Ianis Hagi.

Ianis Hagi a primit numeroase sfaturi de la tatăl său, Gică Hagi

Ianis Hagi l-a moștenit pe tatăl său în cariera sportivă și acum se bucură de mult succes. În timpul campionatului au discutat mult despre tactica de joc. După meciul cu Olanda, unde România a pierdut, Gică Hagi a fost de acord că tânăra generație a redat speranța în fotbalul românesc.

„Am vorbit mai mult tactic, dar apoi la sfârșit de campionat european, asta mi-a transmis și el. Asta e și senzația lui, ca și senzația oricărui român. Am dat speranță și când dai speranță și lumea poate să viseze și poate să creadă în tine, este fericire mare, bucurie mare și se vede că ne-am dorit și că nu doar că ne-am dorit, dar și că putem”, a spus fotbalistul.

Ianis Hagi este convins că ei nu se vor opri aici, urmând să se pregătească pentru Campionatul Mondial din 2026, așa cum a menționat și în cadrul interviului oferit. Edi Iordănescu a ales cei mai potriviți jucători care au creat multă emoție în timpul meciurilor și i-au unit pe români într-un singur scop și anume susținerea Echipei Naționale.

„Tactic, probabil discuțiile astea vor rămâne mai bine între mine și el. Dar, ideea mea este că noi nu ne oprim aici. Adică nu suntem mulțumiți cu ce s-a făcut. Într-adevăr, suntem bucuroși și cum am spus-o, am dat din nou speranță României, însă suntem la început de drum. Asta simțim. Sau, nu știu dacă neapărat la început de drum, că probabil începutul de drum a fost Euro 2019, la tineret, când scriam istorie și ajungem în semifinale. Acela fost începutul nostru de drum. Noi mereu am spus-o că o putem face și la echipa mare. Cei de la Federație au avut inspirația cu mister Iordănescu și mister Iordănescu a avut curajul să ne dea presiune pe noi, practic generația noastră de la bun început și noi am livrat, așa cum am livrat de fiecare dată când cineva și-a pus speranța în noi. Dar suntem conștienți că mai avem de lucru, avem acum experiența unui campionat european, știm nivelul, știm ce mai trebuie să lucrăm și cu siguranță fotbalul nostru trebuie să crească, trebuie să fie mai bun ca să ne calificăm și la mondiale. Asta cu siguranță nu-i niciun dublu.”, a transmis Ianis Hagi.

A simțit din prima o conexiune specială cu Elena Hagi, cea care îi va deveni soție și în fața lui Dumnezeu

Ianis și Elena Hagi s-au afișat pentru prima dată împreună în urmă cu doi ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. S-au pregătit șase luni pentru nunta de mâine, 14 iulie. Întrebat despre soția lui, Ianis Hagi spune că a simțit din prima că el și Elena au o conexiune specială și era sigur că relația se va transforma în ceva durabil și stabil.

„Important este să ai respect, să te iubești, asta cred că sunt principiile cele mai importante. Apoi conexiunea pe care o ai cu partenerul tău. Noi am avut o conexiune, cum a spus și Elena, din prima zi. Știam că nu este o relație de copii, am simțit o emoție puternică”, mai spunea fotbalistul despre povestea de iubire dintre el și Elena Hagi, la Observator.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Ce spune Ianis Hagi înainte de nunta anului la Domeniul Știrbey Vodă! Mesajul transmis tuturor suporterilor României
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop zilnic
Horoscop vineri, 18 octombrie 2024: Peștii vor avea parte de surprize
  • Horoscopul zilei de vineri, 18 octombrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Carmen Bruma recomandă alimentele care te ajută să lupți cu constipația
  • Carmen Bruma recomandă alimentele care te ajută să lupți cu constipația
  • Sfaturile nutriționistului
Showbiz intern
Cât a costat în realitate rochia de mireasă purtată de Theo Rose! Cântăreața a dezvăluit prețul întregii ținute de la nuntă: ”Nu a fost 360 de dolari”
  • Cât a costat rochia purtată de Theo Rose
  • Cântăreața a plătit puțin peste 100 euro pentru toată ținuta
Emisiuni TV
Un show păcătos. Care erau cele mai mari frici ale lui Mihai Găinușă și Oana Paraschiv la Asia Express. Concurenții au trecut prin momente dificile
  • Care erau cele mai mari frici ale lui Mihai Găinușă și Oana Paraschiv la Asia Express
  • Concurenții au trecut prin momente dificile
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Ionela și Robert au vorbit despre copii! Sunt sau nu cei doi pregătiți să devină părinți
  • Ce spun Ionela și Robert despre rolul de părinți
  • Concurenții și-au făcut planuri mari
Horoscop
Superlună plină în seara asta! Cum ne afectează pe fiecare în parte! Aveți grijă la conflicte
  • Superlună în Berbec, în 17 octombrie
  • Cum afecteză zodiile din horoscop
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Copiii lui Adrian Marţian, în custodia poliţiei din Serbia, împreună cu tatăl lor
recomandare pe as.ro
Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Romania TV
George Simion s-a dat la Denise Rifai. A uitat că are acasă nevastă și copil: ''Vă plac din toate punctele de vedere''. Răspunsul GENIAL dat de prezentatoare
Romania TV
Jador, operație de URGENȚĂ! Manelistul are probleme grave de sănătate!
recomandare pe antena3.ro
După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile
recomandare pe antena3.ro
Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat
recomandare pe antena3.ro
Horoscop Financiar pentru joi, 17 Octombrie 2024. Taurii au obstacole, Gemenii fac investiţii, Săgetătorii dau de bani
recomandare pe playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
recomandare pe playtech.ro
Tragedie fără măargini! A MURIT la doar 24 ani
recomandare pe redactia.ro
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
recomandare pe redactia.ro
Ce a postat Liam Payne înainte să moară. Fostul membru al trupei One Direction a decedat după ce a căzut de la etajul 3
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
recomandare pe shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
recomandare pe bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
recomandare pe bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
recomandare pe dailybusiness.ro
Încep plățile pentru români! Sunt în joc 500 de milioane de euro
recomandare pe dailybusiness.ro
Hotărâre finală cu privire la facturile românilor! Anunțul ministrului Energiei
recomandare pe Jurnalul.ro
Religia, în slujba războiului. Kremlinul ademenește preoții basarabeni cu bani și privilegii pentru a influența politica de la Chișinău
recomandare pe a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”