Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel, întâlnire emoționantă după ani de zile. Niciunul nu mai tine legătura astăzi cu artista. Informații exclusive!

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel, întâlnire emoționantă după ani de zile. Niciunul nu mai tine legătura astăzi cu artista. Informații exclusive!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 06.06.2023 la 23:37 Actualizat pe 06.06.2023 la 23:37

După mai bine de 10 ani de când nu s-au mai văzut, David Pușcaș și Măriuca, cei doi copii adoptivi ai Luminiței Anghel, s-au reîntâlnit. Momentul a fost unul foarte emoționant și avem informații exclusive despre cum au reușit să se regăsească. Din păcate, relația lor cu artista nu mai există, iar cu toate că au depănat amintiri din copilărie, nu pot să uite cum cântăreața a rupt orice legătură cu ei.

Luminița Anghel și-a dorit tot timpul să fie mamă, iar aceasta a decis în urmă cu mai mulți ani că e timpul să aibă parte de acest sentiment, astfel că a adoptat un copil, pe David Pușcaș, cel pe care l-a crescut ca și pe un fiu natural, dar a căror relația s-a terminat și niciunul nu mai vorbește cu celălalt. Ruptura s-a produs la scurt timp după ce David Pușcaș a devenit adolescent, iar astăzi aceștia nu mai păstrează legătura în niciun fel.

Totodată, în timp ce era lui David, Luminița Anghel a cunoscut-o într-un centru de plasament și pe Măriuca, o fetiță frumoasă de care artista s-a îndrăgostit imediat și pe care a decis să o ia acasă și să o adopte. Din păcate, în momentul în care relația artistei devine foarte apropiată cu Măriuca, pe atunci doar un copil, mama biologică a fetei a cerut reintegrarea acesteia în familie, deși cântăreața o vedea deja ca pe fiica ei.

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au întâlnit după mai bine de zece ani

Artistei i-a fost extrem de greu să renunțe la copilul ei, însă a încercat să păstreze o relație bună cu ea și după ce Măriuca s-a întors la familia sa naturală. Ca și în cazul lui David, s-a produs și aici ruptura, căci am aflat că nici cu Măriuca nu mai are astăzi nicio legătură și nu și-au mai vorbit de ani de zile.

Pentru cei doi frați, chiar dacă nu naturali, David Pușcaș și Măriuca, a fost foarte dificil să se separe, iar de mai bine de 10 ani cei doi nu și-au mai vorbit, din momentul în care Măriuca a plecat din casa cântăreței. Ei bine, până de curând, atunci când amândoi au avut parte de un moment cu totul special.

Sursele Spynews.ro ne-au spus că cei doi s-au întâlnit recent chiar la locul de muncă al lui David Pușcaș, acolo unde Măriuca a venit pentru a-i face o surpriză. Tânărul a rămas șocat atunci când a văzut-o pe aceasta în fața lui, după mai bine de un deceniu.

Cei doi au izbucnit în lacrimi, s-au luat în brațe și au depănat amintiri împreună din perioada frumoasă a vieții lor. Aceștia au petrecut ore în șir și și-au promis că de acum înainte vor ține legătura și vor fi din nou ca frații de altădată.

Luminița Anghel nu i-ar fi lăsat Măriucăi nicio fotografie împreună

Nu au putut însă să nu se gândească și la relația pe care nu o mai au astăzi cu cea care le-a fost mamă. Atât David Pușcaș, cât și Măriuca, nu mai vorbesc cu Lumința Anghel și se pare că artista nu i-a lăsat nicio fotografie tinerei împreună, ele două, din perioada în care Măriuca a locuit în casa acesteia.

Atunci când s-au văzut ultima dată, Luminița Anghel i-a dat Măriucăi, potrivit surselor Spynews.ro, un album foto cu imagini din copilărie, însă în niciuna dintre imagini nu e vreo fotografie cu artista și fiica sa adoptivă, ci doar cu Măriuca singură, fie împreună cu David.

Cu toate că au trecut prin perioade grele și au trebuit să se descurce singuri, astăzi amândoi sunt împliniți, sunt fericiți și se bucură din plin de viață. Cei doi sunt pe propriile picioare, își câștigă singuri banii, stau fie în chirie, fie în cămin studențesc la facultate și sunt mândri că au reușit să facă față tuturor momentelor dificile prin care au trecut în toți acești ani de când nu au mai avut-o aproape pe Luminița Anghel.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel, întâlnire emoționantă după ani de zile. Niciunul nu mai tine legătura astăzi cu artista. Informații exclusive!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Beauty & Lifestyle
Când sunt Moșii de Vară în 2024. Sâmbăta Morților pică înainte de Rusalii
  • Când sunt Moșii de Vară în 2024
  • Sâmbăta Morților pică înainte de Rusalii
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți care luptă pentru marele premiu! Emoții puternice în platou: ”Se poate întâmpla orice” / VIDEO
  • Cine sunt finaliștii sezonului 13
  • Irina Fodor a făcut marele anunț
Horoscop
Top 3 zodii norocoase la începutul lunii iunie. Nativii vor trece prin transformări importante
  • Top 3 zodii norocoase la începutul lunii iunie
  • Nativii vor trece prin transformări importante
Stiri interne
”Au fugit după el şi...”. Una dintre fiicele bărbatului ucis în Crângași, declarații îngrozitoare! Prin ce chinuri a trecut, când a fost atacat
  • Cum au fost ultimele momente din viața bărbatului ucis în București
  • Declarații îngrozitoare din momentul atacului
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevăratul motiv pentru care ar fi venit în emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Să se vindece de...” / VIDEO
  • Andrada a făcut dezvăluiri explozive în emisiune
  • Cum a reacționat Antonia
Emisiuni TV
Acces Direct. Scandal între vecini. Gheorghe, condiționat de bărbatul care s-a mutat de curând? A fost acuzat că a intervenit pe proprietatea lui
  • Scandal între vecini
  • Gheorghe, condiționat de bărbatul care s-a mutat de curând?
  • A fost acuzat că a intervenit pe proprietatea lui
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 mai 2024. Gemenii iau lucrurile mult prea personal, Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Rusaliile în 2024. Pe ce dată pică marea sărbătoare în acest an
recomandare pe playtech.ro
O mai ții minte pe prima asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani? Andreea Spătaru e schimbată total
recomandare pe playtech.ro
Roşiile cu brânză, o alăturare culinară greşită? Mihaela Bilic spulberă mitul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Îngheață salariile din România? Mugur Isărescu anunță colapsul
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor