Cu ce rapperi cunoscuți i-a comparat Keed pe jurații de la Chefi la cuțite: ”I se face gura ca la Joker”
Keed a reușit să surprindă din nou pe toată lumea, după ce i-a comparat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite cu niște rapperi cunoscuți. Mai exact, în concepția fostului concurent al show-ului culinar, Cătălin Scărlătescu ar fi Tataee de la B.U.G. Mafia, Florin Dumitrescu ar fi Solomon, iar Sorin Bontea ar fi însuși... Keed. Mai mult decât atât, artistul din Șatra Benz a dezvăluit care este diferența între Keed ca trapper și Keed ca bucătar. Iată ce declarații a făcut!
- Ce alte pasiuni are artistul din Șatra Benz?
- Dacă nu ar cânta și nu ar găti, Keed de la Chefi la cuțite ar juca fotbal.
Keed a făcut furori la Chefi la cuțite, sezonul 9, și cu siguranță va fi atât de ușor de trecut cu vederea de către telespectatori. Cu toate că nu este bucătar de meserie, fostul concurent al lui Florin Dumitrescu a reușit să se califice până în semifinală, provocând o bucurie imensă în rândul fanilor săi. Recent, în cadrul unui interviu, artistul din Șatra Benz a făcut o comparație inedită între cei jurați ai show-ului culinar de pe Antena 1 și niște rapperi cunoscuți, după cum urmează.
Keed, comparație incredibilă pentru jurații de la Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu ar fi Tataee, în concepția fostului concurent
Fără să stea prea mult pe gânduri, în concepția artistului de la Șatra Benz, Cătălin Scărlătescu ar fi Tataee de la B.U.G. Mafia, Florin Dumitrescu ar fi Solomon, iar pe Sorin Bontea îl asemănă cu însuși... Keed, fiind de părere că ”i se face gura ca la Joker”, atunci când râde. Mai mult decât atât, fostul concurent de la Chefi la cuțite a ținut să precizeze cât de mult contează, de fapt, personajele pentru el.
”Chef Scărlătescu ar fi Tataee. Deși Tataee e mai business man și mai picky, dar acolo m-a dus cu gândul. Pe Florin Dumitrescu îl asociez cu Solomon. Iar pe Bontea cu al vostru, Keed. Ai văzut cum râde? I se face gura ca la Joker. Pentru mine personajul înseamnă mai multe decât își poate închipui publicul meu. Face parte din mine.”, a declarat Keed, potrivit vice.com.
Keed ca trapper și Keed ca bucătar
Cât despre ce diferențe există între Keed ca trapper și Keed ca bucătar, artistul este de părere că nu este o diferență de la cer la pământ. Ioniță Bogdan David, pe numele din buletin, a mărturisit că și pe scenă și în bucătărie este la fel de dinamic și că acesta a fost unul dintre avantajele lui în cadrul competiției de pe Antena 1. Keed și-a amintit și de primul moment în care a urcat pe scenă, susținând că s-a simțit de parcă avea ”gelatină în loc de oase”.
”Nu cred că sunt mari diferențe. Cred că și pe scenă, și-n bucătărie sunt foarte dinamic. Ăsta a fost unul dintre avantajele mele în emisiune, că mă mișc foarte repede, nu-mi place să stau, mai ales dacă sunt sub presiunea timpului. Iar pe scenă sar, interacționez cu publicul.
Prima dată când am urcat pe o scenă, aveam gelatină în loc de oase. Nu puteam să respir, aveam un gol în stomac. Aceeași senzație pe care am avut-o de fiecare dată când am mers la jurizare la Chefi la cuțite. Aproape mă înecam la fiecare cuvânt”, a mai spus fostul concurent al lui Florin Dumitrescu.