Cum arăta Cătălin Scărlătescu atunci când a apărut prima dată la televizor: ”Nu mă regăseam de niciun fel” / FOTO
Fără îndoială, astăzi, Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. A povestit despre începuturile carierei sale, dar și despre prima dată când a apărut la televizor, într-o televiziune de nișă. Nu s-a simțit deloc confortabil atunci când s-a aflat în fața camerelor de filmat.
- Cum arăta chef-ul la începutul carierei sale
- De ce nu s-a simțit bine la televizor
- Ce job a avut înainte Cătălin Scărlătescu
Într-un videoclip postat pe contul său personal de Facebook, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre începuturile carierei sale, respectiv despre prima dată când a apărut pe micile ecrane. Iată cum a fost întreaga experiență!
Cum arăta Cătălin Scărlătescu la începutul carierei
Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că nu s-a simțit deloc comod în fața camerelor de filmat și că nici nu se putea concentra la ce avea de făcut. De altfel, revăzând imaginile, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că i-a luat ceva timp până s-a obișnuit să fie în fața camerei.
Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu a povestit că în acele momente a și uitat să gătească, era foarte emoționat, însă iată că de mai bine de 10 ani este pe micile ecrane și încântă o mulțime de români.
”Am mai făcut câteva rețete la o televiziune, de nișă. Și acolo eram drept sau strâmb, nu știam, uitasem să și gătesc, deci aveam niște mișcări, niște ciudățenii în mine, nu mă regăseam de niciun fel. Dar, cu timpul, m-am obișnuit și cu camera, e puțin mai greu. Mi-am dat seama că pot fi doar eu, nu pot să fiu actor, nu pot să joc rolul lui Florin Piersic în bucătărie”, a povestit Cătălin Scărlătescu.
Ce job a avut înainte Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu s-a născut la Constanța, pe data de 20.06.1972. Încă de mic a fost atras de bucătărie și se pare că „sursa” lui de inspirație a fost chiar bunica sa, care gătea mai mereu mâncare de cartofi și fasole scăzută.
La vârsta de 16 ani, Cătălin Scărlătescu a muncit la un hotel din Eforie Sud, acolo unde era curier. Cu puţin înainte să împlinească vârsta de 17 ani a intrat în bucătărie, fără să se gândească că va deveni unul dintre cei mai apreciați chefi din România.
Ulterior, a ajuns să muncească ca stewart pe un vapor cargo și a reușit să vadă toată lumea. Chef-ul câștigător al sezonului 9 de la „Chefi la cuțite“ așteaptă noul sezon al emisiunii, cu forțe proaspete, gata de competiție.