Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Cum se înțelege iubitul Claudiei Pătrășcanu cu cei doi băieți ai artistei! Reacția copiilor când au aflat că mama lor e îndrăgostită: ”E omul pe care îl prețuiesc”

Cum se înțelege iubitul Claudiei Pătrășcanu cu cei doi băieți ai artistei! Reacția copiilor când au aflat că mama lor e îndrăgostită: ”E omul pe care îl prețuiesc”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 28.09.2023 la 11:33 Actualizat pe 28.09.2023 la 11:33

Claudia Pătrășcanu iubește din nou. Cântăreața trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după divorțul scandalos de fostul ei soț. Recent, artista a publicat câteva filmări împreună cu partenerul ei de viață în timp ce se juca cu copiii acesteia. Claudia Pătrășcanu ne spune ce relație specială au cei mici cu bărbatul și cum au reacționat atunci când au aflat că mama lor are un iubit.

Claudia Pătrășcanu, declarații exclusive despre relația dintre iubitul ei și copii

instagram

După ani grei în care a stat mai mult prin tribunale și s-a luptat în divorțul cu fostul ei soț, acum Claudia Pătrășcanu e de ceva timp oficial o femeie liberă, căci divorțul s-a pronunțat, iar artista a putut să-și dea încă o șansă în iubire.

Așa s-a și întâmplat, căci cântăreața a confirmat că de ceva timp este într-o relație, a găsit pe cineva care o face fericită și care o iubește, iar la rândul ei iubește din nou. Claudia Pătrășcanu s-a asigurat mai înainte de toate că bărbatul din viața ei îi va accepta copiii, căci asta este foarte important.

Claudia Pătrășcanu, declarații despre cum se înțelege iubitul ei cu cei doi copii ai vedetei

Recent, pe paginile de socializare, Claudia Pătrășcanu a publicat câteva clipuri în care cei doi copii ai ei și ai lui Gabi Bădălău se jucau cu mingea în parc sau pe plajă alături de noul iubit al artistei. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu ne spune și ce relație deosebită au băieții ei cu noul iubit și cum se înțeleg. Cântăreața ne-a mărturisit că Nicolas și Gabriel au avut un cuvânt important de spus atunci când ea i-a anunțat că e îndrăgostită.

”Există un respect reciproc din ambele părți și plăcerea de a petrece timp împreună…toți patru. Copiii mei au avut un cuvânt de spus în alegerea mea și le mulțumesc. Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile și iubirea lor pentru mine. Ei au simțit cu adevărat bunătatea din sufletul partenerului meu. Am un respect deosebit pentru copiii mei și nu îi voi dezamagi niciodată”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu, despre iubit: ”E omul pe care îl prețuiesc”

Claudia Pătrășcanu mai spune că iubitul ei este bun prieten cu copiii ei și are răbdare cu ei, dar e și foarte atent la dorințele pe care cei mici le au. Bărbatul se pare că are o relație foarte bună cu cei mici, ceea ce o face pe cântăreață să fie cea mai fericită.

Artista nu vrea să ofere prea multe declarații în ceea ce-l privește pe bărbat, însă într-un interviu oferit pentru Antena Stars a ținut să mărturisească că acesta nu este persoană publică și nu își dorește expunere din acest punct de vedere.

”Îi mulțumesc și partenerului meu ca este un bun prieten pentru copiii mei și înțelegător. Are răbdare, înțelepciune, este atent la dorințele lor…este un suflet foarte bun. Este omul pe care îl prețuiesc pentru tot ceea ce înseamnă el!”, ne-a mai zis Claudia Pătrășcanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Cum se înțelege iubitul Claudiei Pătrășcanu cu cei doi băieți ai artistei! Reacția copiilor când au aflat că mama lor e îndrăgostită: ”E omul pe care îl prețuiesc”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cum a cucerit-o Răzvan Spiridon pe Andreea Liptak. Cei doi se iubesc de peste 20 de ani: ”El este un gentleman”
  • Cum a cucerit-o Răzvan Spiridon pe Andreea Liptak
  • Cei doi se iubesc de peste 20 de ani
Showbiz intern
Știrile Antena Stars. Andreea Bostănică, umilință la adresa românilor. Gestul făcut de influenceriță: „Mi-e milă de voi”
  • Andreea Bostănică, umilință la adresa românilor
  • Gestul făcut de influenceriță
Showbiz intern
Ce gest a făcut Alina Marymar în memoria nepoțelului ei. Micuțul Lucas s-a stins din viață la vârsta de 8 ani: "Ți-am luat..." / VIDEO
  • Gestul făcut de Alina Marymar în memoria nepoțelului ei
  • Micuțul Lucas s-a stins din viață la vârsta de 8 ani
Emisiuni TV
Acces Direct. Un tânăr, vândut și sechestrat la o stână? Sora lui se teme că bărbatul nu va scăpa cu viață: "Spunea că nu îi dă să mănânce..." / VIDEO
  • Un tânăr, vândut și sechestrat la o stână?
  • Sora lui se teme că bărbatul nu va scăpa cu viață
Stiri interne
Care este motivul apariției craterului în Slănic Prahova. Mai multe persoane au fost nevoite să se mute din zonă: „Fenomenul punctual...”
  • Care este motivul apariției craterului în Slănic Prahova
  • Mai multe persoane au fost nevoite să se mute din zonă
Emisiuni TV
Acces Direct. Doi părinți, lăsați pe drumuri de propria fiică. Vârstnicii se tem că vor rămâne fără un acoperiș deasupra capului: "Am ajutat-o..." / VIDEO
  • Doi părinți, lăsați pe drumuri de propria fiică
  • Vârstnicii se tem că vor rămâne fără un acoperiș deasupra capului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni