Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Dana Roba, amenințată din închisoare de către soțul care aproape a omorât-o! Ce i-a transmis Daniel Balaciu de după gratii. Declarații exclusive!

Dana Roba, amenințată din închisoare de către soțul care aproape a omorât-o! Ce i-a transmis Daniel Balaciu de după gratii. Declarații exclusive!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 04.01.2024 la 23:36 Actualizat pe 04.01.2024 la 23:36

După ce a fost mai mult moartă decât vie, bătută cu bestialitate de către soțul ei, Dana Roba e în continuare amenințată de către bărbatul care a vrut să o ucidă. Vedeta face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre ceea ce îi transmite Daniel Balaciu din închisoare. Mai mult de atât, vedeta ne spune motivele pentru care nu poate să se căsătorească cu actualul iubit.

În urmă cu jumătate de an, viața Danei Roba a fost pe punctul de a se încheia brusc, asta după ce vedeta a fost bătută cu bestialitate cu un ciocan în cap de către soțul ei. Ea a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, iar medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire.

Dumnezeu însă a făcut o minune pentru ea, iar astăzi Dana Roba se poate bucura din nou de fetițele sale, poate să lucreze și să facă bani pentru ele, dar poate să și iubească, căci Beni, noul ei partener, a făcut-o să se îndrăgostească din nou, după ce a scăpat din mâinile bărbatului care a vrut-o moartă.

Din închisoare, Dana Roba este amenințată de către soțul ei! Ce i-a transmis Daniel Balaciu

Vedeta ne-a spus, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că deși acum pare că are liniște, Daniel Balaciu încă îi transmite amenințări din pușcărie. Ea susține că de Crăciun, prin intemediul fetițelor sale, aflate la fosta ei soacră, a aflat că soțul ei i-a transmis că atunci când va ieși din arest o s-o dea afară din casă. Totodată, a avut numai cuvinte urâte la adresa Danei Roba, dar și a lui Beniamin, noul ei iubit.

”De Crăciun am dus fetițele la soacra mea că plângea că ce sărbători sunt astea când fiul ei e la pârnaie, i-am zis că îi las fetițele la ea dacă vrea. Le-am lăsat trei ore și după m-am dus să le iau să le ducem la colindat. Mi-au zis fetițele că a a sunat ”dânsul”, că așa îi zic fetițele lui (n.r. tatălui lor), și că a zis că Beni e țigan, că el o să ne scoată afară din casă pe toți, că e gras și urât, că nu o să te ierte niciodată și că din cauza ta el e la pușcărie. El mă amenință pe mine din penitenciar, întâi să se scoată pe el din pușcărie, după să mă scoată pe mine din casă”, a spus Dana Roba, pentru Spynews.ro.

Vedeta spune că e foarte surprinsă că fratele lui Daniel Balaciu, aflat în Germania, nu s-a băgat ca martor în proces, deși Daniel Balaciu spunea că se putea baza oricând pe el. Dana Roba susține că fratele lui și-a dat seama că situația e foarte gravă și că într-adevăr Daniel Balaciu a greșit foarte mult și trebuie să-și ispășească pedeapsa.

”Sunt foarte surprinsă că fratele lui din Germania pe care el se baza și jura, el nu s-a băgat ca martor. Putea să se bage, să zică, să mintă, să invoce orice, dar nu s-a băgat, pentru că e realist și normal la cap și și-a dat seama că fratiso a avut o problemă mintală”, ne-a mai zis ea.

Dana Roba mai spune că în perioada pandemiei, soțul ei și soacra ei au fost la un pas de moarte, fiind infectați cu COVID-19. Atunci ea a trecut prin clipe grele și s-a rugat zi și noapte ca Dumnezeu să nu-l ia la el pe Daniel Balaciu, însă vedeta regretă acum că s-a rugat pentru viața sa, iar el, la rândul lui, a vrut-o moartă.

”În urmă cu doi ani jumătate eu mă rugam la Dumnezeu și plângeam ca Daniel să nu moară, el s-a zbătut între viață și moarte, a avut COVID, el împreună cu mama lui, amândoi au avut, erau foarte grav, soacra mea un an de zile a avut probleme cu respirația. Chiar și el îmi zicea că se simțea rău de la COVID. Regret că m-am rugat pentru el să nu moară pentru că eram eu să mor în mâinile lui. Dar înainte ca el să aibă COVID, exact înainte cu o lună avusesem visul acela cu dezlegarea trompelor și atunci el m-a înjurat foarte rău, dar l-am iertat, am zis că a avut o moment de cădere și nu știu ce. De atunci a început chinul pentru mine, calvarul vieții mele, dar n-am crezut că omul ăsta îmi va face așa ceva. Vreau doar să rămână la penitenciar mult și bine. Vreau ca justiția să-și facă treaba și să-l țină acolo cât mai mult, până să învață minte”, a mai zis ea.

Nu poate să se căsătorească cu Beni

Din păcate, Dana Roba și iubitul ei nu pot să se căsătorească momentan, căci acesta era planul vedetei pentru 2024. Ea ne spune că avocatul a anunțat-o că procesul de divorț dintre ea și Daniel Balaciu nu se va termina în acest an și se va lungi, drept urmare nici ea nu poate să se recăsătorească cu bărbatul care îi e alături și pe care îl iubește.

”Planul meu era să fiu divorțată și să mă căsătoresc cu Beni, să mă recăsătoresc pentru a doua oară, dar din păcate ieri am fost la avocat, iar avocatul mi-a spus că cu siguranță nu se va termina procesul de divorț anul acesta. Cel de condamnare a lui va fi mai rapid decât cel de divorț. Astea erau planurile mele și chiar îmi doream să se întâmple asta, dar poate că cine știe, poate se vor schimba lucrurile și se vor grăbi. Oricum, când mi-a citit despre martorii lui nu mi-a venit să cred, e fratele lui, cumnata și un fin de-al părinților lor”, ne-a mai spus Dana Roba.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Dana Roba, amenințată din închisoare de către soțul care aproape a omorât-o! Ce i-a transmis Daniel Balaciu de după gratii. Declarații exclusive!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Adriana Bahmuțeanu scoate la licitație maioul lui George Restivan. De ce a stârnit controverse articolul vestimentar: "L-au făcut în toate felurile..." / VIDEO
  • Maioul lui George Restivan, scos la licitație
  • De ce a stârnit controverse articolul vestimentar
Stiri internationale
Ce s-a întâmplat în Europa, la ora înmormântării lui Gheorghe Tibil. Gest incredibil în memoria lui. Șoferul român a fost condus pe ultimul drum
  • Gheorghe Tibil a fost înmormântat
  • Șofeurl român a primit un omagiu impresionant
Stiri interne
Descoperire șocantă pe o stradă din Bistriţa! Un bărbat a fost găsit mort în propria maşină. Trecătorii au crezut că doarme și nu l-au deranjat: "Nu pot să cred"
  • Moarte suspectă în Bistriţa
  • Un bărbat a fost găsit fără suflare în propria maşină
  • Trecătorii au crezut că doarme
Emisiuni TV
Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanță la spital, pe perfuzii: "După două săptămâni..." / VIDEO
  • Cu ce probleme de sănătate se confruntă Adriana Bahmuțeanu
  • De ce a ajuns din vacanță la spital, pe perfuzii
Stiri interne
Ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui. S-a pozat alături de motocicletele care i-au adus sfârșitul: ”Viața este...” / FOTO
  • Ce mesaj a transmis Ionela, înainte să moară
  • Tânăra și logodnicul ei se pregăteau de nuntă
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce spune „Fetița Zurli” despre o posibilă întoarcere în proiectul Mirelei Retegan. Vero Căliman: "Dacă mă uit la..." / VIDEO
  • Vero Căliman are planuri mărețe
  • Fetița Zurli a făcut dezvăluiri incredibile
  • Ce a spus despre o posibilă întoarcere în proiectul Mirelei Retegan
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Filmul tragediei de la Codăeşti, unde trei prieteni motocicliști şi-au pierdut viaţa. Ionela a fost găsită moartă de alţi şoferi, minute bune după accident
recomandare pe as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Romania TV
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
recomandare pe antena3.ro
Actele necesare pentru călătoriile în statele care nu fac parte din Uniunea Europeană
recomandare pe antena3.ro
Cele mai faimoase băi termale istorice din România, transformate în muzeu: "Atrage mulți turiști"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 21 mai 2024. Gemenii întâlnesc o oportunitate profesională importantă, Leii sunt înconjurați de afecțiune
recomandare pe playtech.ro
Vedeta din România care a făcut furori pe covorul roşu de la Cannes. A apărut alături de soţul celebru
recomandare pe playtech.ro
Cele mai încăpăţânate zodii. Nu le poţi convinge că nu au dreptate. Merg până în pânzele albe
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
recomandare pe dailybusiness.ro
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai