Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Dorian Popa, înșelat de Călin Donca cu privire la panourile solare. Vedeta a investit sume mari in parcurile fotovoltaice: “Cel care ne-a furat, să plătească”

Dorian Popa, înșelat de Călin Donca cu privire la panourile solare. Vedeta a investit sume mari in parcurile fotovoltaice: “Cel care ne-a furat, să plătească”

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 20.09.2023 la 21:49 Actualizat pe 20.09.2023 la 23:29

Dorian Popa a apelat la serviciile lui Călin Donca și a montat mai multe panouri fotovoltaice. Ulterior, acesta a acceptat să investească într-unul dintre parcurile fotovoltaice, urmând ca veniturile lui să crească. În afacere au intrat mai multe persoane, iar acum, au rămas fără bani, omul de afaceri fiind arestat pentru 29 de zile.

Dorian Popa a investit în parcul foto-voltaic al lui Călin Donca

Instagram

Dorian Popa a apelat la serviciile lui Călin Donca pentru instalarea panourilor fotovoltaice pe propria casă. Cei doi s-au împrietenit, iar afaceristul i-a propus să investească în parcurile sale fotovoltaice, urmând ca valoarea să crească. Se pare că vedeta nu mai știe nimic de banii săi, după ce milionarul din Brașov a fost arestat.

Dorian Popa a investit în parcul lui Călin Donca

Dorian Popa a ales să-și pună panouri fotovoltaice pe casă și a apelat la serviciile lui călin Donca, având experiență de 8 ani în domeniu. Prețul pentru instalarea lor a fost de 15.000 de euro, sumă plătită în două tranșe.

După acel momente, cei doi s-au împrietenit, iar Călin Donca i-a propus să investească în parcurile sale cu panouri fotovoltaice, urmând ca banii să fie înmulțiți. Dorian Popa a acceptat și alături de alți investitori a mers plătit, apoi au mers în Brașov să vadă că acest parc există și nu a fost o țeapă.

”În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați”, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube.

Dorian Popa nu mai știe nimic despre investiția sa

Vedeta a luat legătura cu mai mulți investitori, însă nimeni nu cunoaște niciun detaliu despre parcuri sau despre investițiile lor. După arestul lui Călin Donca, Dorian Popa a devenit tot mai suspicios cu privire la cele întâmplate.

Își dorește ca afacerea să nu fie afectată, mai ales că nu este menționată în capetele de acuzare emise de poliție. Dorian Popa a cerut ajutorul fanilor săi și dorește să ia legătura cu toți cei implicați în afacerea lui Călin Donca. Indiferent de măsurile luate de poliție, vedeta vrea să-și facă dreptate și, atât el, cât și ceilalți să-și primească banii înapoi.

”Ce pot să spun este că am luat legătura cu unii dintre investitori care m-au sunat întrebându-mă dacă am reușit să aflu ceva, dar toate telefoanele sună închise. Abia aștept să se poată lămuri într-un fel această situație pentru că, repet, având în vedere faptul că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice de aceste părculețe mă gândesc că poate avem norocul, șansa că acest business să nu fie afectat și noi, ori să ne putem recupera investiția ori să putem încasa banii.

Vă spun cu voce tare și public că sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin și am prezentat situația transparent către cei care mă urmăresc, așa voi fi alături și de cei care au declarat împotriva lui Călin. Nu știm încă despre ce este vorba, dar dacă toți cei care au investit și cu mine în echipă am fost țepuiți sau amețiți, învrăjbiți într-un fel manipulați și ne-au fost luați bănuții, aveți siguranța mea că tot cu această putere pe care Doamne Doamne mi-a dat o în comunitatea mea, mă voi ocupa. Poate nu să reușim să ne recuperăm integral investiția dar cu siguranță cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie”, a mai spus Dorian Popa.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Dorian Popa, înșelat de Călin Donca cu privire la panourile solare. Vedeta a investit sume mari in parcurile fotovoltaice: “Cel care ne-a furat, să plătească”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni