Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Artist bătut cu bestialitate pe stradă alături de soție, probleme uriașe după incident. Sunt nevoiți să treacă în continuare prin clipe de coșmar!

EXCLUSIV. Artist bătut cu bestialitate pe stradă alături de soție, probleme uriașe după incident. Sunt nevoiți să treacă în continuare prin clipe de coșmar!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 21.01.2023 la 23:39 Actualizat pe 22.01.2023 la 07:43

Un artist de la noi și soția lui au fost bătuți cu bestialitate în plină stradă, după o seară de petrecere. Cei doi au fost loviți în mijlocul străzii de o femeie și fiul ei, iar problemele pentru cei doi continuă la trei săptămâni de la incident. Prin ce momente de coșmar sunt nevoiți să treacă aceștia.

În urmă cu trei săptămâni, cântărețul de manele Ionuț Frumușelu și soția lui au fost victimele agresiunii în plină stradă. Cei doi se întorceau din Centrul Vechi din București, însă la un moment dat au fost implicați într-o altercație în timp ce mergeau către stația de metrou.

Cântărețul și soția sa au observat pe strada o mamă și pe fiul ei care se certau și își aruncau cuvinte dure. Ionut Frumușelu s-a uitat la cei doi, iar atunci femeia a început să strige după el, aceasta având în mână și o sticlă de alcool. Ulterior, femeia și fiul ei s-au apropiat de cuplu și a început scandalul uriaș.

Femeia și fiul ei i-au atacat pe cei doi, pe soția manelistului lovinând-o până a pus-o la pământ, iar pe cântăreț dându-i cu o sticlă de alcool în mai multe zone din față, amândoi având nevoie de îngrijiri medicale.

Artist bătut cu bestitalitate pe stradă, nevoit să treacă prin clipe de coșmar alături de soție, după incident

Deși durerile au mai dispărut în aceste săptămâni, problemele continuă pentru cei doi, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro, Ionuț Frumușelu ne-a mărturisit că și-a luat și un avocat care să-l sprijine pentru a merge cu acest caz în instanță.

El precizează că poliția nu a făcut nimic până în acest moment, atacatorii sunt în continuare liberi, însă cei doi au avut foarte mult de suferit.

”Noi așteptăm să ne iasă certificatele medico-legale. Nu ne-a sunat nimeni de la poliție. Eu mi-am luat avocat și o să atac și pe această parte, las și poliția să văd ce face, că nu prea face, nu ne dau telefon, nu ne dau nimic nimic, mi-am luat avocat să atac și în instanță cu tot, cu probe”; a spus Ionut Frumușelu pentru Spynews.ro.

Ionuț Frumușelu ne-a declarat că soția lui nu este deloc bine, aceasta având nevoie și de ajutorul unui psiholog pentru a trece peste trauma suferită. Ea e extrem de speriată în urma incidentului și acum ia tratament, însă nici el nu e departe de aceste traume.

”Soția mea este grav, trebuie să mergem la psiholog, am făcut programare, are panică, frică, îi e teamă să iasă din casă, își ia tratament, e mai grav la ea. Și mie îmi e frică, mă uit mereu în spatele meu, vreau să mergem la psiholog”, a mai zis cântărețul.

Manelistul a rămas cu cicatrici pe față în urma atacului

În urma atacului din seara respectivă, atât cântărețul, cât și soția lui au rămas cu semne vizibile pe față. Ionut Frumușelu ne-a declarat că are cicatrici pe chip, în barbă de asemenea a rămas cu un semn, dar și pe nas și acestea vor putea fi acoperite doar cu fond de ten de acum înainte.

Cântărețul vrea să i se facă dreptate în acest caz, căci susține că a pierdut și foarte mulți bani în toată această perioadă, fiindu-i afectată imaginea, el anulându-și toate evenimentele unde trebuia să cânte, dar nici nu a putut să înregistreze piese în studio din cauza cusăturilor pe care le-a avut pe chip.

”Am scăpat de bandaje, au trecut 3 săptămâni de atunci, mi-au scos și firele, mi-au rămas însă cicactrici, la nivelul buzei am un hematom mare, iar soția la fel. În barbă dacă o dau jos am un semn care va rămâne pe viață, e ca un fel de mutilare, iar pe nas la fel am mare semn, trebuie să-l acopăr cu fond de ten la filmări, mi-au afectat și imaginea”, a mai zis Ionuț Frumușelu pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Artist bătut cu bestialitate pe stradă alături de soție, probleme uriașe după incident. Sunt nevoiți să treacă în continuare prin clipe de coșmar!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop lunar
Zodia care va trece printr-o despărțire în luna iunie. Acești nativi vor suferi foarte mult din dragoste
  • O zodie va trece printr-o despărțire în iunie
  • Nativii vor suferi foarte mult
Beauty & Lifestyle
Obiecte care NU se țin pe mașina de spălat. Ce spun specialiștii
  • Este sigur să depozitezi obiecte deasupra mașinii de spălat?
  • Ce trebuie să ai în vedere
  • Sfaturile specialiștilor
Emisiuni TV
Acces Direct. Crima din Crângași, premeditată? Răsturnare de situație: „Au venit pregătiți” / VIDEO
  • Noi detalii în cazul crimei din Crângași
  • Ce a mărturisit fratele victimei
Actualitate
MAE, atenționare de călătorie pentru români! În ce teritoriu a fost declarată stare de urgență
  • Atenționare de călătorie de la MAE pentru români
  • Teritoriul în care a fost declarată stare de urgență
Emisiuni TV
Acces Direct. Tânăr de 27 de ani, moarte misterioasă! Părinții susțin că a fost ucis și dus în pădure: „Reiese de pe camere că...” / VIDEO
  • Un tânăr a avut parte de o moarte misterioasă
  • Părinții lui, detalii șocante
Stiri internationale
O tânără dansatoare a murit în timpul unei partide de amor cu iubitul: "Continuă să dansezi...” Bărbatul și-a pus capăt zilelor câteva ore mai târziu / FOTO
  • O femeie de 26 de ani a murit în timpul unei partide de amor cu iubitul
  • Bărbatul și-a pus capăt zilelor câteva ore mai târziu
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor