Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Cât costă să fii vecinul lui Dorian Popa. Casele din Hâtz Residence se vând complet mobilate: ”Clienții mei vor primi televizoare, mașini de spălat...”

EXCLUSIV. Cât costă să fii vecinul lui Dorian Popa. Casele din Hâtz Residence se vând complet mobilate: ”Clienții mei vor primi televizoare, mașini de spălat...”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 03.09.2022 la 22:11 Actualizat pe 03.09.2022 la 22:11

Dorian Popa lucrează de mult timp la complexul rezidențial cu case de lux din Domnești, acolo unde și acesta s-a mutat împreună cu partenera sa de viață. Cântărețul a dat lovitura în afaceri, astfel că acesta a început să contruiască mai multe vile pe care ulterior le va pune la vanzare la un preț foarte bun pentru viitorii cumpărători ținând cont de faptul că vin și complet mobilate. Noi am stat de vorbă cu artistul și ne-a povestit în amănunte tot ceea ce trebuie să știe cei ce vor să fie vecin cu el.

Vrei să fii vecin cu Dorian Popa în complexul rezidențial cu vile de lux pe care artistul îl construiește în Domnești, Ilfov? Ei bine, cu siguranță trebuie să știi mai multe informații despre casele pe care cântărețul le va pune în curând la vânzare și care vor veni complet mobilate.

Cât te costă să fii vecin cu Dorian Popa. Informații utile pentru viitori cumpărători

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu artistul, iar Dorian Popa ne-a povestit în amănunte prețul pentru o vilă din Hâtz Residence, câți mp are locuința, dar și curtea și ce înseamnă de fapt o vilă complet echipată.

O casă în complexul rezidențial al lui Dorian Popa valorează 200.000 de euro, după cum a anunțat artistul, însă el mărturisește că dacă euro va continua să scadă, atunci casele se vor vinde în RON, mai exact 1 milion de RON.

”Casele valorează 200.000 de euro la momentul actual, dar am spus și pe YouTube că în cazul în care euro continuă această cădere istorică, este posibil ca dorința mea să fie aceea ca ale mele imobile să rămână la suma de 1 milion de RON, valoarea a 200.000 de euro atunci când le-am calculat eu la preț business wise”, a spus Dorian Popa în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Dorian Popa a mărturisit că vilele vor fi complet echipate, iar prin complet echipate se referă și la faptul că vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării echipate astfel încât clienții să nu mai aibă nevoie de alte lucruri pentru a se muta. El precizează că a reușit să aibă parte de colaboratori foarte buni în ceea ce privesc materialele de construcții și mobilierul, iar astfel a avut parte de niște prețuri accesibile, dar și să le ofere calitate clienților.

”Ele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle "a la dezvoltatorii clasici". Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a mai zis Dorian Popa.

Vilele din complexul rezidențial vor avea 120 de mp locuibili, iar curtea casei va fi de 230 de mp. Curțile vor avea gazon, dar nu și sistem de irigație, căci aici vor decide cumpărătorii dacă vor sau nu să-l instaleze.

Totodată, artistul ne-a mai spus că balcoanele, terasele și trotuarele vor fi placate cu ceramică premium, iar clienții nu vor primi absolut nimic la stadiul de beton.

”Ele vor avea 120 de mp locuibili pentru că trebuie să se înscrie în cota de TVA de 5%, terenul propriu zis este de 350 de mp cu tot cu servitute, după cedarea de servitute le rămân 300 de mp, amprenta casei este de 70, deci obiectiv vorbind rămân cu 230 de mp de curte. Curțile înglobează gazon, fără sistem de irigație, sistemul de irigație și-l pot pune singuri dacă doresc clienții mei. Balcoanele, tereasele și trotuarele sunt placate cu ceramică premium, oamenii nu primesc mai nimic la stadiul de beton”, a mai zis Dorian Popa.

4 din 6 case au fost deja date la vânzare

Deși oficial casele nu au fost date la vânzare, deja 4 dintre acestea s-au vândut, după cum ne-a mai zis Dorian Popa. Prin prisma unor prieteni, patru din vile și-au găsit deja cumpărătorii, iar acestea vor fi predate clienților în luna octombrie a acestui an. Restul de două locuințe speră să fie vândute până cel târziu începutul anului 2023.

”Deși nu le-am dat către vânzare, am câțiva prieteni care au venit prin relații, adică apropiați mie, oameni de încredere, și casele lor sunt deja prioritare, vor fi predate în luna octombrie, 4 case din 6 care sunt date deja, iar celelalte două or să vină și ele din urmă...pe sfârșit de an, cel târziu început de 2023. Primele 6 case vor fi gata, după care dăm drumul la următoarele”, a mai zis Dorian Popa.

Cântărețul dorește să continue și să-și ducă afacerea mai departe, astfel că din 2023 va mai construi și alte case pe care le va pune iar la vânzare.

”Cu siguranță vreau să continui, este posibil ca prețul să se altereze puțin cu venirea lui 2023 care va fi un an critic din păcate pentru întreg mapamondul, însă eu voi continua modus operandi, profit decent și minimizarea costului pentru client”, a mai zis el.

E convins că vilele își vor găsi rapid cumpărători

Dorian Popa susține că e convins că vilele pe care le construiește își vor găsi rapid cumpărători mai ales după ce le va prezenta pe YouTube complet echipate și gata de dat spre vânzare, deoarece consideră că acum probabil oamenii sunt sceptici.

El mai mărturisește că atunci când oamenii vor vedea ce pot să primească la Hâtz Residence pentru 200.000 de euro cu siguranță vor decide să-și cumpere o locuință în cartierul său rezidențial, mai ales că vilele vin echipate cu tot ce e nevoie.

”Eu sunt absolut sigur că în momentul în care voi avea o casă gata, gata, complet mobilată și voi pune camera de filmat pe ea se va vedea o oarecare situație pentru că acum oamenii sunt sceptici, fripți cu ciorbă și suflă și-n iaurt pentru că sunt mulți dezvoltatori care spun la cheie, complet mobilată și primești...”, a mai zis Dorian Popa.

Artistul susține că dacă nu ar fi fost influencer și nu ar fi putut să facă colaborări cu atât de multe firme cu siguranță 200.000 de euro ar fi costat doar construirea vilei.

”...Când oamenii vor conștientiza ce vor primi efectiv în Hatz Residence la suma de doar 200.000 de euro vor înțelege că dacă nu aș fi avut norocul să fiu și influncer, probabil 200.000 de euro ar fi costat doar să le fac. Obiectiv vorbind, imaginează-ți că sunt case care au hotă, cuptor cu microunde, cuptor, aragaz, televizor, mașină de spălat, patru camere mobilate, trei dormitoare și living. Numai asta să mobilezi și să utilezi electrocasnic te costă 50.000-70.000 de euro”, a mai zis Dorian Popa în exclusivitate pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Cât costă să fii vecinul lui Dorian Popa. Casele din Hâtz Residence se vând complet mobilate: ”Clienții mei vor primi televizoare, mașini de spălat...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada supremă de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toată lumea să aibă...” / FOTO
  • Anamaria Prodan are o familie model
  • Ce mesaj de susținere i-a transmis fiica ei, Rebecca Dumitrescu
Beauty & Lifestyle
Banc: „Un bărbat se săturase să fie considerat sub papucul nevestei sale”. Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze
  • Bancul zilei
  • Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze
Horoscop
Trei zodii care au noroc triplu până la finalul lunii mai. Pot începe un nou capitol în dragoste, au succes în carieră și la bani
  • Trei zodii care au noroc triplu până la finalul lunii mai
  • Pot începe un nou capitol în dragoste, au succes în carieră și la bani
Showbiz intern
Imaginile suferinței de la priveghiul lui Naomy! Prietenii ei au adus o mulțime de coroane de flori la sicriul artistei / FOTO
  • A avut loc priveghiul lui Naomy
  • Prietenii ei își iau rămas bun de la ea astăzi
Emisiuni TV
Star Matinal. Marian Cozma, declarații exclusive după ce a fost operat de urgență! Mărturisiri de pe patul de spital: ”M-am chinuit” / VIDEO
  • Marian Cozma a vorbit despre operația pe care a suferit-o
  • Cum se simte artistul în aceste momente
Stiri internationale
Semafoarele ar putea avea patru culori. De ce consideră specialiștii necesară o astfel de schimbare
  • Semafoarele ar putea avea patru culori
  • De ce consideră specialiștii necesară o astfel de schimbare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
recomandare pe as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
recomandare pe antena3.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Autostrada Moldovei, mai aproape de a fi gata de circulație! Imagini spectaculoase cu mobilizarea șantier
recomandare pe dailybusiness.ro
Stațiunea care vrea să fie un „magnet” pentru turiștii străini. Ce investiții sunt pregătite?
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni