Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, moment emoționant în prag de sărbători! Cântăreața, surprinsă de cei doi copii: ”Am plâns de bucurie” / VIDEO

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, moment emoționant în prag de sărbători! Cântăreața, surprinsă de cei doi copii: ”Am plâns de bucurie” / VIDEO

De Razvan Paltin.
Publicat pe 19.12.2022 la 12:09 Actualizat pe 19.12.2022 la 12:09

Claudia Pătrășcanu se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă, iar cum mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, cântăreața a povestit pentru Spynews.ro ce va face în această perioadă. Artista a avut parte și de un moment emoționant, căci a intrat în studio alături de cei doi copii și împreună au cântat primul lor colind.

Claudia Pătrășcanu e o mamă împlinită, o femeie fericită și o artistă iubită de public, iar cum pentru fiecare Crăciunul și sărbătorile de iarnă reprezintă o mare bucurie, cântăreața a stat de vorbă cu noi și ne-a povestit ce va face în această perioadă.

Claudia Pătrășcanu, ultimele pregătiri înainte de Crăciun

Artista ne-a mărturisit că deja se gândește la meniul pe care îl va avea în ziua de Crăciun, atunci când ea și cei doi copii, dar și mama acesteia, se vor așeza la masă și se vor bucura de preparate care mai de care. Cântăreața e însă puțin speriată de timpul pe care îl va pierde la cozile din magazine atunci când va merge la cumpărături.

”Mai sunt foarte puține zile până la Crăciun și azi mă gândeam să fac meniul, că nu știam ce să gătesc și m-am împărțit cumva treaba cu gătitul, mama face ceva, eu fac ceva și mă îngrozesc că trebuie să stau ore la cozile infernale. Toți prietenii m-au speriat din punctul ăsta de vedere. De Crăciun vom sta acasă, noi deja am făcut brăduțul, acasă unde e cald și bine. Probabil vom ieși puțin prin Constanța să ne plimbăm, a doua de Crăciun avem un party pentru copii”, ne-a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Dacă de Crăciun va sta cu familia, de Revelion artista va canta. Cântăreața e așteptată la un eveniment în Vâlcea, acolo unde e pregătită să-i încânte pe toți cei prezenți în noaptea dintre ani.

În ianuarie, ea ne-a spus că ar vrea să meargă cu cei mici la munte, mai ales dacă va ninge și Gabriel, dar și Nicolas vor putea să practice sporturi de iarnă.

”De Revelion eu voi cânta, voi cânta în Vâlcea. După Revelion tânjesc și îmi doresc să merg cu cei mici la munte, să vedem cum va fi vremea, dacă va fi zăpadă. Lui Gabriel îi place cu snowboard-ul, lui Nicolas pe schiuri, eu nu prea pot să fac nimic, trebuie să fiu atentă la ei”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

În ceea ce privește situația cu tatăl celor mici, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu ne-a spus că se înțeleg pentru cei mici, iar de Revelion băiețeii vor fi la București, căci fac în fiecare an prin rotație în ceea ce privesc aceste zile de sărbătoare.

”Nu stăm la discuții prea multe, ce ține de copii, de ei, ne înțelegem. Copiii vor sta anul acesta de Crăciun la mine, iar de Revelion vor fi la Gabi. Facem prin rotație, an par cu an impar”, a mai zis cântăreața.

Claudia Pătrășcanu, moment emoționant alături de copii

Anul acesta a fost unul cu totul special pentru Claudia Pătrășcanu, un an al schimbărilor, al decizilor, dar și un an în care lucrurile s-au mai liniștit. Acum, în prag de sărbători, cântăreața ne-a mai spus că a intrat alături de copiii ei ei într-un studio de înregistrări unde au cântat împreună un colind.

Vedeta spune că a plâns de bucurie, căci cei mici au fost foarte fericiți și încântați să înregistreze prima lor piesă, iar drept urmare, atunci când se vor muta în casă nouă artista își dorește să-și amenajeze și un studio de înregistrări.

”Trebuie să spun că a fost pentru prima dată când împreună cu cei mici am intrat în studio și am înregistrat un colind și s-au descurcat excelent. Le-a plăcut foarte tare și m-au întrebat când mai intră în studio. A fost o experiență foarte tare și frumoasă pentru ei, iar pentru mine o bucurie, am plâns de bucurie. Tocmai pentru că am făcut acest pas cu ei de Crăciun, m-au convins să-mi fac un studio după ce mă voi muta la casa nouă, un studio personal, cu producție, cu tot. Nicolas e mai predispus și mai atras către muzică, are ureche muzicală, de ce nu poate la 13-14 ani să butoneze calculatoarele și să facă muzică, să compună, dacă au studio acasă”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Iar cu Moș Crăciun urmează să vină cât de curând, Claudia Pătrășcanu ne-a mai mărturisit că cei mici încă nu au reușit să-i scrie moșului scrisoarea cu darurile pe care și le doresc în acest an de la el.

”Copiii nu au făcut încă scrisoarea pentru Moș Crăciun, tot trag de ei să le scrie moșului, îi împing așa de la spate. Eu bag seama că sunt copii care nu prea își mai doresc jucării, au de toate, nu își mai doresc absolut nimic. Nu se mai grăbesc așa să scrie”, ne-a mai zis ea.

Pentru noul an, Claudia Pătrășcanu are în plan să se mute în noua locuință care deja a fost construită și urmează să fie amenajată cât de curând. Artista spune că vrea doar ca ea și familia să aibă parte de sănătate, să scoată cât mai multe piese și Dumnezeu să o țină mereu aproape de copiii ei pe care îi are din mariajul cu Gabi Bădălău.

”Anul viitor îmi doresc să ne mutăm. Pe ei nu îi mai încântată jucăriile, uite, Gabriel de Moș Nicolae a cerut un stilou, un stilou care să scrie și să nu păteze caietele, să fie cel mai frumos și bun. Ei foarte rar cer jucării, acum ne dorim toți să ne mutăm și să fie bine. Lucrăm intens la casă și abia așteptăm să ne mutăm. Nu îmi mai doresc nimic, doar să fim sănătoși. Vreau să scot melodii frumoase pentru publicul meu, să fiu cu copiii în continuare la fel de bună și înțeleaptă, să nu mă schimbe Dumnezeu, să am răbdare”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu, moment emoționant în prag de sărbători! Cântăreața, surprinsă de cei doi copii: ”Am plâns de bucurie” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Zi importantă în familia lui Ionuț Cercel. Artistul o sărbătorește pe fiica lui. Cât de mare a crescut Selena / FOTO
  • Zi importantă în familia lui Ionuț Cercel
  • Artistul o sărbătorește pe fiica lui
  • Cât de mare a crescut Selena
Showbiz intern
Saveta Bogdan, reacție furibundă după aflarea câștigătorului Eurovision 2024! Cântăreața de folclor, deranjată de cel care a primit trofeul: ”A stricat tot”
  • Saveta Bogdan, foc și pară după terminarea Eurovision 2024
  • Susține că Nemo nu trebuia să câștige
  • Artista, reacție furibundă!
Tenis
Vești excelente pentru Simona Halep! Tenismena a primit wildcard pentru un turneu important
  • Vești bune pentru Simona Halep
  • A primit wildcard pentru un turneu
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Oana Zăvoranu vinde haine care valorează peste 500.000 euro din garderoba personală! De ce a luat această decizie: ”Multe dintre ele sunt…” / VIDEO
  • De ce vinde Oana Zăvoranu din hainele pe care le are
  • Articolele brunetei valorează o avere
Stiri internationale
Vinovații de moartea lui Gheorghe Tibil, care erau drogați, ar putea scăpa de pedeapsă! Românul a avut parte de un sfârșit tragic în Belgia
  • Tinerii vinovați de moartea românului din Belgia ar putea scăpa de pedeapsă
  • Cele mai noi detalii despre caz
Showbiz intern
Ramore și soția lui au divorțat! Cum a sărbătorit Denisa Drăgan despărțirea oficială de Remus Iosub / FOTO
  • Ramore și soția lui au divorțat
  • Cum a sărbătorit Denisa Drăgan despărțirea oficială de Remus Iosub
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni